1449

Üstün
Evet bu lanet özelliğimden bıktım. Simetrik bir yüzüm olmasına rağmen burnum sanki önden bakınca rampa gibi kayıyor. Ne burun deliğimden nefes alabiliyorum ne de düzgün koku alabiliyorum. Sadece bunla mı sınırlı dersiniz, patlıcan gibi ve üstüne üstlük yandan bakınca Giza Piramidi gibi uzuyor. Ailem estetik yaptırmama kesinlikle karşı burnun ileride düzelir diyorlar 17 yaşına geldim yüzüme bakan kız burnumu görüp uzaklaşıyor burnumu para karşılığı kırdırıp yeniden yaptırmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?
Keşke içimden burnum kopsa diyorum.

Son düzenleme:
Bu hayatta kimse kusursuz değil ki hocam. Çoğu insanlar kendi tiplerini bile beğenmiyorlar. Bende eskiden kulaklarımın kepçe olmasından dudağımın kalın olmasından şikayet ederdim fakat bunu zaman geçtikçe kabullendim. Ya da mesela estetik yaptırdınız diyelim ilerde burunla ilgili sorunlarınız çıkması olası (Nefes darlığı vs.) ya da eskisinden daha kötü olması vs. mümkün.

Sen kafayı yemişsin burun la burun bu büyüdüğün zaman estetik yaparsın.
Görsen kendininkine şükredersin.
Benimki de Fatih'in ki gibi. Fazla dert etme, onlardan habersiz estetik yaptırırsın.
Hocam öyle böyle değil çok kötü. Yüzüm güzel de tüm aurayı o lanet burnum götürüyor.

Bu hayatta kimse kusursuz değil ki hocam. Çoğu insanlar kendi tiplerini bile beğenmiyorlar. Bende eskiden kulaklarımın kepçe olmasından dudağımın kalın olmasından şikayet ederdim fakat bunu zaman geçtikçe kabullendim. Ya da mesela estetik yaptırdınız diyelim ilerde burunla ilgili sorunlarınız çıkması olası (Nefes darlığı vs.) ya da eskisinden daha kötü olması vs. mümkün.
Nefes alamıyorum hocam. Allah’tan yüzümde başka kusur yok vallaha kendimi asardım. Burnum yüzümden 7 sene okulda zorbalandım küçükken çok güzeldi birden böyle oldu nefret ediyorum şuanki halimden.