Konuyu okuyunca öyle bir şey bekledim ki görünce cidden güldüm. Yok şöyle kötü yok bakanın gözü kör oluyor yok şeytan bakmış imana gelmiş falan diyecek bir şey göremiyorum.
Önden yamuk. Yandan da burun ile alın arasında boşluk var. Kötü olmadığına emin misin? Ailemdekiler bile beğenmiyor.

Ucu da inik kalkık değil.

Önden yamuk. Yandan da burun ile alın arasında boşluk var. Kötü olmadığına emin misin? Ailemdekiler bile beğenmiyor.

Eski kız arkadaşımınkine benziyor.
Samimi ve dürüst olmak gerekirse bunlar boş işler. Liseden beri çevredeki bakınca vay be harbiden yakışıklı çocuk diyeceğin insanlardan biriyim ve yüzümün her parçası düzgün. Kirpiklerim kendi kendine kıvrılıyor lifting yapmış gibi vb. özellikler var ama 20'li yaşlarıma daha doğrusu elime para geçene ve özgürlük kazanana kadar ciddi bir kız arkadaşım olmadı. İleri düzeye taşıyamayacağın ve sadece seni seviyorum diyip birbirinize trip atacağınız bir kız yoldaş için de bence uğraşmaya gerek yok. Daha özgür olduğun ve paran olduğunda, bir şeyler içtikten yedikten sonra aynı eve geçebilecek aşamaya geldiğinde düşünürsün bunları. Şu an 77 tane kız arkadaşın olmuş olsaydı da benzer hissedecektin, insan doğası gereği; birbirinin ihtiyaçlarını karşılayamayan ilişkiler ancak moral bozukluğu getirir. Yeri doldurulamaz bir adam olmak için çalış, arkadaşlarının ilişkilerini deneysel yöntemle analiz edip ilerideki kız'ın için kendini geliştir. Para kazanmaya yönelik beceriler üzerine kendini geliştir ve maddi özgürlüğünü aldığında estetik ameliyatını olup yoluna bakarsın. Bana göre burnun normal hatta dediğim gibi eski kız arkadaşımınki bu tip bir yamukluğa sahipti ve çevredeki vay be diyecebileğin erkeklerden biriyle sevgiliydi.

Bunları övünmek için söylemiyorum, nasıl yaratıldığınla övünmek insanlık dışı bir hareket. Kimseyi de nasıl doğduğuyla yargılamayacaksın, kendini de. Mesela yarın bir kız arkadaşın olduğunda ve seni bu halinle kabul ettiğinde, estetik ameliyatı olduktan sonra ben daha iyisine layığım deyip başka dallarda gezmeyeceksin. Karşıdakini mutlu etmeye odaklanırsan ve o da senin için aynısını yaparsa birbirinizin her parçası gözünüze dünya güzeli gibi gelir. Vücut geliştir, para kazanabileceğin bir alanda kendini geliştir, diğer insanların ve özellikle bu konuları konuşabileceğin arkadaş çevrenin ilişkilerinden dersler çıkar, fiziksel özelliklerden çok sana verilen değere odaklan ve sevgili kategorisinde olmayan kız arkadaşlar edinip onlarla bu konuları konuş yavaş yavaş. Bu şekilde ömür boyu mutlu olabilirsin.

Eski kız arkadaşımınkine benziyor.
Samimi ve dürüst olmak gerekirse bunlar boş işler. Liseden beri çevredeki bakınca vay be harbiden yakışıklı çocuk diyeceğin insanlardan biriyim ve yüzümün her parçası düzgün. Kirpiklerim kendi kendine kıvrılıyor lifting yapmış gibi vb. özellikler var ama 20'li yaşlarıma daha doğrusu elime para geçene ve özgürlük kazanana kadar ciddi bir kız arkadaşım olmadı. İleri düzeye taşıyamayacağın ve sadece seni seviyorum diyip birbirinize trip atacağınız bir kız yoldaş için de bence uğraşmaya gerek yok. Daha özgür olduğun ve paran olduğunda, bir şeyler içtikten yedikten sonra aynı eve geçebilecek aşamaya geldiğinde düşünürsün bunları. Şu an 77 tane kız arkadaşın olmuş olsaydı da benzer hissedecektin, insan doğası gereği; birbirinin ihtiyaçlarını karşılayamayan ilişkiler ancak moral bozukluğu getirir. Yeri doldurulamaz bir adam olmak için çalış, arkadaşlarının ilişkilerini deneysel yöntemle analiz edip ilerideki kız'ın için kendini geliştir. Para kazanmaya yönelik beceriler üzerine kendini geliştir ve maddi özgürlüğünü aldığında estetik ameliyatını olup yoluna bakarsın. Bana göre burnun normal hatta dediğim gibi eski kız arkadaşımınki bu tip bir yamukluğa sahipti ve çevredeki vay be diyecebileğin erkeklerden biriyle sevgiliydi.

Bunları övünmek için söylemiyorum, nasıl yaratıldığınla övünmek insanlık dışı bir hareket. Kimseyi de nasıl doğduğuyla yargılamayacaksın, kendini de. Mesela yarın bir kız arkadaşın olduğunda ve seni bu halinle kabul ettiğinde, estetik ameliyatı olduktan sonra ben daha iyisine layığım deyip başka dallarda gezmeyeceksin. Karşıdakini mutlu etmeye odaklanırsan ve o da senin için aynısını yaparsa birbirinizin her parçası gözünüze dünya güzeli gibi gelir. Vücut geliştir, para kazanabileceğin bir alanda kendini geliştir, diğer insanların ve özellikle bu konuları konuşabileceğin arkadaş çevrenin ilişkilerinden dersler çıkar, fiziksel özelliklerden çok sana verilen değere odaklan ve sevgili kategorisinde olmayan kız arkadaşlar edinip onlarla bu konuları konuş yavaş yavaş. Bu şekilde ömür boyu mutlu olabilirsin.
Peki sence kızlar için bu tip fiziksel özellikler önemli midir? Dışı iyi olmayan malın içine ve kalitesine de bakmıyorlar maalesef.

Peki sence kızlar için bu tip fiziksel özellikler önemli midir? Dışı iyi olmayan malın içine ve kalitesine de bakmıyorlar maalesef.

Sizin yaş grubunda kızlar da erkekler de yeterince mantıklı düşünmüyor. Benim yaş grubunda bir kadına sorsak desek ki aradığın erkekteki özellikleri say; dişini fırçalasın, temiz olsun, arkadaş ve aile ortamında beni dalga konusu yapmak yerine savunsun, anlık sinirle bir şeyler söylediğimde sakince "şş sakin ol, bundan sonra daha dikkatli olacağım" deyip sarılsın... gibi şeyler duyarsın. Sizin yaş grubunda birine sorsak desek ki aradığın erkekteki özellikleri say; 185 altı olmasın, kaslı olsun, gözü renkli olsun, dışarıdaki kızlara bakmasın, hediye alsın, yüz hatları belirgin olsun, arabası olsun... gibi toyluk kaynaklı basit söylemlerle karşılaşırız.

Benim yaş grubunun istekleri çoğunlukla mutluluk üzerineyken sizin yaş grubunun istekleri çoğunlukla koleksiyonluk bir ürün alırmış gibi "1 of 100 special edition olsun da bana nasıl davrandığı önemli değil" tipinde.

Tabii ki vücut geliştirmek, kişisel temizliğe dikkat etmek, hoş kokulu ama ağır olmayan parfümler kullanmak gibi şeyler güzeldir fakat ana odak karşıdakini mutlu etmek olduktan sonra bunların önemi var. Bunun farkına varamadıkları için genellikle üniversite öncesi ilişkiler kalıcı olmuyor, ne istediklerini tam olarak bilmeyen iki kişinin birbirinin ruhunu sömürüp katlanamadıkları noktada patlamasıyla bitiyor.

Kız arkadaş çevresi edinirsen ve kendi yaş grubundaki son tüketim tarihi çok kısa olan ilişkileri incelersen çok rahat edersin kendi fikrim ve bilgim çevresindeki tavsiyem. Kızlarla samimi olup konuştukça kimsenin gerçek bir ilişkide aslında yunan tanrısı aramadığını ve değer görmek, sevilmek istediğini görürsün.

Son düzenleme:
Benden sana tavsiye. Bir kız burnuna bakıp uzaklaşıyorsa hiç üzülme. Seni sen olduğun için seven birisini bul.

İlerde düzelmez. 20 yaşından sonra estetik yaptır. 20 yaşından sonra yüz kemiklerin gelişmez. Garanti olur.

Ayrıca erkeksin. Az erkek ol, erkek dediğin çirkin olur. Bak Fatih Sultan Mehmet'in burnuna. Ataların bu burunla çağ açıp çağ kapatıyor sen ise bir forumda ağlıyorsun. İçindeki potansiyelinin farkına var. Fatih Sultan Mehmet bu burunla cariye ordusu kurdu. Sen niye kurmayasın? Hedefin kızlar olmasın, kariyerin olsun. Ergen aklından çık, büyü azıcık. Parayı elde ettiğin zaman kızlar "ay çirkin, ay burnu büyük" diye bakmazlar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burnunu bilmiyorum da çok takma. Sıfatın iyiyse burnun çok etki etmiyor. Ama tip gargamel burun da öyleyse kötü oluyor tabii. İstersen burnunu törpületebilir, işlem yaptırabilirsin de bu işlemlerin her zaman geri dönütü kötü oluyor.

Burnunu bilmiyorum da çok takma. Sıfatın iyiyse burnun çok etki etmiyor. Ama tip gargamel burun da öyleyse kötü oluyor tabii. İstersen burnunu törpületebilir, işlem yaptırabilirsin de bu işlemlerin her zaman geri dönütü kötü oluyor.
Fotoğraf var yukarıda hocam bakabilir misin?

Dünya hayatı burası hocam, herkes kendine özel eşsiz yaratılıyor. Kimse kusursuz değil ki, o sosyal medya da gördükleriniz veya gördüklerimizin hiçbiri arka planda öyle görüldüğü gibi değil. Ne zaman kendinizi olduğunuz gibi kabul edip yaşamaya başlarsınız ozaman mutlu olursunuz. Bu dediğim sadece dış görünüş için geçerli değil her şey için geçerli.