Eski kız arkadaşımınkine benziyor.
Samimi ve dürüst olmak gerekirse bunlar boş işler. Liseden beri çevredeki bakınca vay be harbiden yakışıklı çocuk diyeceğin insanlardan biriyim ve yüzümün her parçası düzgün. Kirpiklerim kendi kendine kıvrılıyor lifting yapmış gibi vb. özellikler var ama 20'li yaşlarıma daha doğrusu elime para geçene ve özgürlük kazanana kadar ciddi bir kız arkadaşım olmadı. İleri düzeye taşıyamayacağın ve sadece seni seviyorum diyip birbirinize trip atacağınız bir kız yoldaş için de bence uğraşmaya gerek yok. Daha özgür olduğun ve paran olduğunda, bir şeyler içtikten yedikten sonra aynı eve geçebilecek aşamaya geldiğinde düşünürsün bunları. Şu an 77 tane kız arkadaşın olmuş olsaydı da benzer hissedecektin, insan doğası gereği; birbirinin ihtiyaçlarını karşılayamayan ilişkiler ancak moral bozukluğu getirir. Yeri doldurulamaz bir adam olmak için çalış, arkadaşlarının ilişkilerini deneysel yöntemle analiz edip ilerideki kız'ın için kendini geliştir. Para kazanmaya yönelik beceriler üzerine kendini geliştir ve maddi özgürlüğünü aldığında estetik ameliyatını olup yoluna bakarsın. Bana göre burnun normal hatta dediğim gibi eski kız arkadaşımınki bu tip bir yamukluğa sahipti ve çevredeki vay be diyecebileğin erkeklerden biriyle sevgiliydi.
Bunları övünmek için söylemiyorum, nasıl yaratıldığınla övünmek insanlık dışı bir hareket. Kimseyi de nasıl doğduğuyla yargılamayacaksın, kendini de. Mesela yarın bir kız arkadaşın olduğunda ve seni bu halinle kabul ettiğinde, estetik ameliyatı olduktan sonra ben daha iyisine layığım deyip başka dallarda gezmeyeceksin. Karşıdakini mutlu etmeye odaklanırsan ve o da senin için aynısını yaparsa birbirinizin her parçası gözünüze dünya güzeli gibi gelir. Vücut geliştir, para kazanabileceğin bir alanda kendini geliştir, diğer insanların ve özellikle bu konuları konuşabileceğin arkadaş çevrenin ilişkilerinden dersler çıkar, fiziksel özelliklerden çok sana verilen değere odaklan ve sevgili kategorisinde olmayan kız arkadaşlar edinip onlarla bu konuları konuş yavaş yavaş. Bu şekilde ömür boyu mutlu olabilirsin.