Tüm samimiyetimle yazıyorum hayır, burnun kötü falan değil. Kendine biraz saygın olsun, aşağılık kompleksi olan her insan senin gibi düşünseydi herkes barbie bebek gibi gezerdi ortalıkta. Kendini sev, senden başka bir tane daha yok.
Tüm samimiyetimle yazıyorum hayır, burnun kötü falan değil. Kendine biraz saygın olsun, aşağılık kompleksi olan her insan senin gibi düşünseydi herkes barbie bebek gibi gezerdi ortalıkta. Kendini sev, senden başka bir tane daha yok.
Belli bir seviyeden sonra dışarıdaki insanların benim dış görünüşüm ile ilgili ne düşündükleri çok umurumda olmuyor. Nasıl rahat ediyorsam öyle takılıyorum, çok fazla dert edinilecek şeyler değil bunlar.
Belli bir seviyeden sonra dışarıdaki insanların benim dış görünüşüm ile ilgili ne düşündükleri çok umurumda olmuyor. Nasıl rahat ediyorsam öyle takılıyorum, çok fazla dert edinilecek şeyler değil bunlar.
Kendini olduğun gibi kabullenmeden kimse seninle arkadaş olmaz. Sen önce bir kendini sev sonra arkadaşların sever zaten. Sağlam ve sadık kızlar tipe bakmıyor emin ol.
Delikanlı burnunda hiçbir sıkıntı yok, gayet düzgün bir burun. Daha önce farklı bir konuda daha söyledim sana, dış görünüş hiç önemli değil. Öz eleştiri yap bol bol, kendini sev, akışına bırak. Seni bu konuda empoze eden varsa uzak dur.
Konuyu okuyunca öyle bir şey bekledim ki görünce cidden güldüm. Yok şöyle kötü yok bakanın gözü kör oluyor yok şeytan bakmış imana gelmiş falan diyecek bir şey göremiyorum.