LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 24 Temmuz 2025 #1 Bursa'da yarım saatten beri elektrik sorunu yaşanıyor düşük voltaj ile çalışıyor.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 24 Temmuz 2025 #2 LeoDEX dedi: Bursa'da yarım saatten beri elektrik sorunu yaşanıyor düşük voltaj ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Burada sanırım elektrik dağıtım şirketini aramanız lazım. Biz napalım?
LeoDEX dedi: Bursa'da yarım saatten beri elektrik sorunu yaşanıyor düşük voltaj ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Burada sanırım elektrik dağıtım şirketini aramanız lazım. Biz napalım?
2 23231 Becerikli Katılım 24 Haziran 2025 Mesajlar 356 Beğeniler 68 24 Temmuz 2025 #3 Urfa'da 4 saattir yoktu yeni geldi.
Ada Wong Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 560 Çözümler 16 Beğeniler 343 24 Temmuz 2025 #4 Bulunduğum bölgede hiçbir sıkıntı yok. Elektriğin gidip gelmesi, cihazların sapıtması veya kendini güvenceye alması gibi bir durumla karşılaşmadım.
Bulunduğum bölgede hiçbir sıkıntı yok. Elektriğin gidip gelmesi, cihazların sapıtması veya kendini güvenceye alması gibi bir durumla karşılaşmadım.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 24 Temmuz 2025 #5 @Recep Baltaş Recep hocam ne yaptın mining mi yapıyorsun elektrik düzensiz geliyor.
KS KS LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 24 Temmuz 2025 #6 Uyuyan Sincap dedi: Burada sanırım elektrik dağıtım şirketini aramanız lazım. Biz ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor.
Uyuyan Sincap dedi: Burada sanırım elektrik dağıtım şirketini aramanız lazım. Biz ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 24 Temmuz 2025 #7 LeoDEX dedi: Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonları açmıyor mu? Değişik. Bilemedim. Bende şakasına dedim zaten hocam takılmayın.
LeoDEX dedi: Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonları açmıyor mu? Değişik. Bilemedim. Bende şakasına dedim zaten hocam takılmayın.
KS KS LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 24 Temmuz 2025 #8 Uyuyan Sincap dedi: Telefonları açmıyor mu? Değişik. Bilemedim. Bende şakasına dedim zaten hocam takılmayın. Genişletmek için tıkla... Yok farkındayım bekletiyorlar işte telefonu.
Uyuyan Sincap dedi: Telefonları açmıyor mu? Değişik. Bilemedim. Bende şakasına dedim zaten hocam takılmayın. Genişletmek için tıkla... Yok farkındayım bekletiyorlar işte telefonu.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 24 Temmuz 2025 #9 Yo ben yaşamıyorum Osmangazideyim.
Ada Wong Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 560 Çözümler 16 Beğeniler 343 24 Temmuz 2025 #10 LeoDEX dedi: Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke bölge belirtseydiniz. Bursa genelinde olan bir şey değildir olsaydı bende bu durumdan etkilenirdim diye düşünüyorum, bölgeseldir büyük ihtimal. Kaynak var mı bu konu ile ilgili?
LeoDEX dedi: Ben Bursa'da yasayanlarin haberi olsun diye konu açtım elektrik dağıtım merkezi telefonu iki saattir açmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke bölge belirtseydiniz. Bursa genelinde olan bir şey değildir olsaydı bende bu durumdan etkilenirdim diye düşünüyorum, bölgeseldir büyük ihtimal. Kaynak var mı bu konu ile ilgili?