ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
FSM tarafına yakınım, aracım var. Akşam 7-8 gidip 1-2 saat takılacağım bir spor salonu arıyorum. X-fit'e kaydoldum, çok kalabalık; sessiz, sakin bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor salonlarının geneli akşam saatlerinde kalabalık olur. Haritalardan salonlara bakıp yoğun saatlere göz atabilirsin ya da hoşuna gidenlere gidip sorabilirsin.

Hyperion iyi diyorlar parkora'da ki baya büyükmüş. Şu anki üyeliğim bittiğinde buraya bakmayı düşünüyorum ben de.

Hocam X-Fit çok kötü, İbrahim Yazıcı Stadyumundaki belediyenin yerini öneririm, ben de oradayım. X-Fit’te çalışırken fly makinesi falan kırılmıştı set ortasında, bir de klima yok ve aşırı sıcak mekan. Yazıcı akşam 7-8’de sessiz sakin değil ama gün içinde çok sakin oluyor.

Hocam X-Fit çok kötü, İbrahim Yazıcı Stadyumundaki belediyenin yerini öneririm, ben de oradayım. X-Fit’te çalışırken fly makinesi falan kırılmıştı set ortasında, bir de klima yok ve aşırı sıcak mekan. Yazıcı akşam 7-8’de sessiz sakin değil ama gün içinde çok sakin oluyor.
Hocam 5 gibi işten çıkıyorum, 7-8 ancak gidebilirim. Sakin değilse bana göre değil sabah erkende gidemem uyanamam. 6k spin bike aldım ve ağırlık istasyonum var. En düşük 1 aylık kayıtlara 3-4k isterler. 2 makinem var diğer ay başka makine alır evimde devam ederim diye düşünüyorum.

Hocam 5 gibi işten çıkıyorum, 7-8 ancak gidebilirim. Sakin değilse bana göre değil sabah erkende gidemem uyanamam. 6k spin bike aldım ve ağırlık istasyonum var. En düşük 1 aylık kayıtlara 3-4k isterler. 2 makinem var diğer ay başka makine alır evimde devam ederim diye düşünüyorum.
Yani aşırı kalabalık olmuyor fakat sakin de diyemem. Ortam güzel ama yani böyle serseri değişik tipler yok. Sohbet muhabbet edilebilecek iyi insanlar var çoğunlukla.

Yani aşırı kalabalık olmuyor fakat sakin de diyemem. Ortam güzel ama yani böyle serseri değişik tipler yok. Sohbet muhabbet edilebilecek iyi insanlar var çoğunlukla.
İlgi alaka durumu nedir? X-fit direk içeri salıyor ne ölçüm ne kilo kontrolü hiç bir şey yok. Ödeme alıp içerde ne yaparsan yap diyor. Sigara içen bir kişiyim çıkışta yasak, kapı önüne çıkıp girdiğimiz zaman yasakmış. En son kavga edecektim. 1 ay üyelik yaptırdım. 1 gün gittim diğer bir daha gitmedim.

Salonunun sessiz sakin olmasını kötü kitleden dolayı veya oradaki insanlardan çekindiğinden dolayı isteyen çok kişi olduğu için belki bununla alakalıdır dedim.
X-fit direk içeri salıyor ne ölçüm ne kilo kontrolü hiç bir şey yok. Ödeme alıp içerde ne yaparsan yap diyor.
Sürekli rehberlik edecek birilerinin olduğu bir salon için daha pahalı alternatiflere yönelmek lazım. X-Fit gibi dandik yerlerden beklenecek en son şey.