R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 5 Ekim 2024 #1 Saat 8 civarında reklam vermek istedim ama bu şekilde bir hata ile karşılaştım. Bu hatanın sebebi nedir? İncelemede kartımda da para var sıkıntı nedir bilmiyorum ama.
Saat 8 civarında reklam vermek istedim ama bu şekilde bir hata ile karşılaştım. Bu hatanın sebebi nedir? İncelemede kartımda da para var sıkıntı nedir bilmiyorum ama.
7 7450 Üstün Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 1.617 Çözümler 33 Beğeniler 1.151 5 Ekim 2024 #2 Facebook'tan çıkış yapın, cache'i temizleyin, eklentileri devre dışı bırakın. Tekrar giriş yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
Facebook'tan çıkış yapın, cache'i temizleyin, eklentileri devre dışı bırakın. Tekrar giriş yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 935 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 5 Ekim 2024 #3 7450 dedi: Facebook'tan çıkış yapın, cache'i temizleyin, eklentileri devre dışı bırakın. Tekrar giriş yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Bu söylediğiniz yöntemi firefox üzerinden de denedim. Sorun devam ediyor. Firefox'u hiç kullanmamıştım bilgisayarımda yani.
7450 dedi: Facebook'tan çıkış yapın, cache'i temizleyin, eklentileri devre dışı bırakın. Tekrar giriş yapın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam. Bu söylediğiniz yöntemi firefox üzerinden de denedim. Sorun devam ediyor. Firefox'u hiç kullanmamıştım bilgisayarımda yani.