Buğra Kaya
Uzman
Bütçe fark etmiyor ancak tercihen 3 fanlı olursa sevinirim aşırı performanslı performansı mükemmel olan kule tipi soğutucu arıyorum.
İşlemci ve kasa modelinizi paylaşırsanız sevinirim.
İşlemcim Ryzen 7 5800X kasa modelim de Power Boost X59 işlemcimi OC ile kullanıyorum.
Kasanın 168mm desteği olduğu yazıyor. Bunu yapıştır gitsin.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
RGB istersende var.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasamı da akvaryum tipi ile değiştireceğim zaten boy ve yükseklik şu anlık önemli değil işlemcimi buz gibi tutsun bana yeterli.
Peki aynı fan modelinden alıp fanı üç tane yapsam performansı yükselir mi?
Gereksiz bir hamle olur. Elimde veri olmadığı için kesin bir şey diyemem ama tahminimce çok az fark edecektir.