Son olarak, kesinlikle Spider-Man oyunlarına bakın. Grafik kaliteleri çok iyi, sizi oyunda tutabiliyor. Ancak ben 2 oyunu da bitirmedim, sürekli adam döv döv bir yere kadar. 2. oyunu da belirli sebeplerden dolayı oynadım.
Son olarak, kesinlikle Spider-Man oyunlarına bakın. Grafik kaliteleri çok iyi, sizi oyunda tutabiliyor. Ancak ben 2 oyunu da bitirmedim, sürekli adam döv döv bir yere kadar. 2. oyunu da belirli sebeplerden dolayı oynadım.
Ben Final Fantasy 7yi ilk gördüğümde "bu ne la domates biberle savaşıyon, bune saçma şey, bi sen bi o (dövüş sistemine saydırıyorum burda) böyle dandik oyun mu olur?" diye sövmüştüm. Sürekli karşıma çıktığı için neyse bi şans verim bari deyip 2015te bitirdikten sonra 2023te Xenoblade Chronicles 1'i bitirenece yani 8 yıl boyunca en sevdiğim oyun oldu. 2014te oynamadan 1 sene önce ben bu oyuna küfrediyodum. Şu ansa Xenoblade Chroniclesden sonra en sevdiğim 2. oyun. Orjinal 97 yapımından bahsediyorum bu arada. O zaman Remake yoktu. O yüzden yorumları, incelemeleri vs çok kötü olmadıktan sonra dışardan sade random gameplay bakarak bir oyun hakkında fikir sahibi olma(yın). Seni alıntıladım ama bu dediklerim herkes için geçerli.
Olur tabi, ben konsolum olmadığından sade 4ü oynadım. Resmen 3 saatlik filme 2 buçukuncu saatinden başlamak gibiydi. Sistemin o kadar iyiyse rpcs3 ile ilk 3 oyunu bi kaç ayar çekerek çok rahat 60 fps oynarsın. Ben öyle yaptım ve şuan ilk oyunun yüzde 70indeyim. Youtubeden baktım 3 saate bitiren bir sürü kişi var ilk oyunu, tabi ilk oynanış olduğundan hadi bizde 5-6 saate bitirelim.
Ben sana 2 seri öneriyorum. Birincisi Batman Arkham dörtlemesini. Asylum-City-Origins ve Knight sıralamasıyla.
İkincisi Mass Effect üçlemesi. Legendary Edition alırsan serideki 3 oyun+tüm dlclere sahip olursan. İndirimde bayağı düşüyor fiyatı.