Enes M

Çalışkan
Yer
İstanbul
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. 5 yıldır aktif kullandığım Bloody A4tech v7 mouse var. Fakat ömrü vakti doldu artık. Tuşlar sürekli ya fazla basıyor ya hiç basmıyor.
Elim büyük ve v7 elime çok iyi oturuyor. Bu tip onerebileceginiz mouse var mı?
Aktif oyun oynayan biriyim. Yeri gelir BF yeri gelir hikayeli oyunlar. Beni uzmeyecek Makro destekli mouse varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Razer DA V3-4 Pro modellerine bak

V3 kronik scroll sorunlu, V4 ise haddinden fazla fiyatta.

Z1 yapi kalitesi ve QC olarak berbat. ER21 Pro ise bu butcede pek mantikli kalmiyor ama mukemmel mouse.

Hocam ortalama 4.000-4.500 TL civarı, maksimum 5.000 TL olur.

OGM Pro V2 bu butce araliginda en mantiklisi ama stoklari yok. Butceyi zorlayip Lamzu Paro Aurora alınabilir.

Z1 yapi kalitesi ve QC olarak berbat. ER21 Pro ise bu butcede pek mantikli kalmiyor ama mukemmel mouse.
Z1 Pro Max'i @Hamza Ensar Sağlam'e aldırdım. Bana oldukça memnun olduğunu ve malzeme kalitesinin gayet iyi olduğunu aktarmıştı. Herhangi bir kalite kontrol problemi de yaşamadı. Z1'in ilk üretimlerinde QC sorunu vardı lakin çözülmüş gibi görünüyor zira son deneyimlerde kimse QC problemi yaşamamış. ATK'larda genelde ilk üretimler sorunlu oluyor Kendisi dilerse deneyimlerini aktarabilir.

Z1 Pro Max'i @Hamza Ensar Sağlam'e aldırdım. Bana oldukça memnun olduğunu ve malzeme kalitesinin gayet iyi olduğunu aktarmıştı. Herhangi bir kalite kontrol problemi de yaşamadı. Z1'in ilk üretimlerinde QC sorunu vardı lakin çözülmüş gibi görünüyor zira son deneyimlerde kimse QC problemi yaşamamış. ATK'larda genelde ilk üretimler sorunlu oluyor Kendisi dilerse deneyimlerini aktarabilir.

Elimden 2 tane ATK mouse gecti, kullananda biliyorum. Z1 incelemelerde de malzeme kalitesi tarafında çokca gömülen bir mouse. Kendimde denedim ve fiyatina gore oldukca vasat bir kaliteye sahip bunu rakipleriyle yan yana karsilastirinca daha iyi anliyorsunuz. RAWM cok daha iyi bir yapi kalitesine sahip Z1 yanında sadece driverinin arayüzü kötü diyebilirim. Yaklaşık 20 tane mouse denemiş biri olarak Z1'i bu fiyatından asla önermem.