Ergo zorunlu ise 4.000 TL bütçede ergo olarak tek adam akıllı seçenek o. Onun dışında Terra, Paro vs. var.

ER21 Pro daha iyi bir mouse Z1'den. Ozellikle yapı kalitesinde buyuk fark var. Direkt ER21 Pro denemedim ancak ES21 Pro denemiş biri olarak kendiminde kullanıp parçaladığım X1 ile kıyaslarsam onla bile arada çok büyük fark vardı. ATK mouselar overpriced oldukca. Donanımları zaten denk. Terra, Paro, OGM Pro V2 gibi mouselar daha ust segment ve hepsi birbirinden guzel, bu mouselarla kiyasamak hakaret onlar icin.

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Lakin söyle bir durum var hiçbir şey anlamadım. 8k,overpriced vs hiçbir fikrim yok 😂.

Sadece aldığım zaman beni uzmeyecek dpi ayarını yapabildiğim,Makro ile baş parmak tarafında ki iki tuşa başlat durdur ve sonraki şarkıya geç yapabileceğim bir mouse lazım.

Linkteki siteden başka bir yerde satışını görmedim er21 ve diğer ürünün. Buda beni biraz güven sorununa itti. Araştırma yaptigim zaman Çin firmasının ürünlerinin tr de bu site ile satıldığını ve paket açıldıktan sonra iade olmadigini gördüm. Bu bana biraz ters bir durum. Ben tüm ürünlerimi Amazon ve Hepsiburada dan direk firmanın sattığı ürünlerden alırım genelde. Buda beni bir sorun durumunda uğraşmadan çözüme yönlendiriyor.

Şimdi bana basitçe ama lütfen anlayacağım dilden 😂 başka bir marka öneriniz varsa açığım. Ürünü Amazon ve Hepsiburada üzerinden alabilme imkanım olursa çok iyi olur.

Wraith'te Wraith markalı olmayan ürünlerde beğenmezseniz iade yok. Ama üretim hatalı veya defolu çıkarsa iade değişim var kutu açılsa dahi.

Wraith'in kendi ürünlerinde kutu açılsa dahi beğenmediğinizde iade edilebiliyor.

Ancak önerdiğimiz ürünler gayet kaliteli. Beğenirsiniz yani. En kötü satarsınız.

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Lakin söyle bir durum var hiçbir şey anlamadım. 8k,overpriced vs hiçbir fikrim yok 😂.

Sadece aldığım zaman beni uzmeyecek dpi ayarını yapabildiğim,Makro ile baş parmak tarafında ki iki tuşa başlat durdur ve sonraki şarkıya geç yapabileceğim bir mouse lazım.

Linkteki siteden başka bir yerde satışını görmedim er21 ve diğer ürünün. Buda beni biraz güven sorununa itti. Araştırma yaptigim zaman Çin firmasının ürünlerinin tr de bu site ile satıldığını ve paket açıldıktan sonra iade olmadigini gördüm. Bu bana biraz ters bir durum. Ben tüm ürünlerimi Amazon ve Hepsiburada dan direk firmanın sattığı ürünlerden alırım genelde. Buda beni bir sorun durumunda uğraşmadan çözüme yönlendiriyor.

Şimdi bana basitçe ama lütfen anlayacağım dilden 😂 başka bir marka öneriniz varsa açığım. Ürünü Amazon ve Hepsiburada üzerinden alabilme imkanım olursa çok iyi olur.
İstediğiniz sitelerde 4.000 TL civarina çok mantıklı mouse yok. Viper V3 Pro var, 5750 TL 9 peşin taksit. Konuda önerilen mouseler iyi bu arada, sorun olursa Wraith yardımcı olur.