DarthGorsoy
Bilgin
İndirmek isteyen için bağlantı: https://drive.google.com/drive/folders/1pjijsGPg8i28h312-OKYYso8Pkc2gTk4?usp=sharing
Son düzenleyen: Moderatör:
Çektiğiniz fotoğrafları JPEG-XL ve HDR'lı olarak yayınlarsanız çok daha güzel olur. Forum JPEG-XL desteklemiyor ama Archive.org sitesine yükleyebilirsiniz.
Forum dışı sitelerden foto yükleyip link paylaşmak yasak diye biliyorum.Çektiğiniz fotoğrafları JPEG-XL ve HDR'lı olarak yayınlarsanız çok daha güzel olur. Forum JPEG-XL desteklemiyor ama Archive.org sitesine yükleyebilirsiniz.
Çektiğiniz fotoğrafları JPEG-XL ve HDR'lı olarak yayınlarsanız çok daha güzel olur. Forum JPEG-XL desteklemiyor ama Archive.org sitesine yükleyebilirsiniz.
PNG iyi değil. O sebeple ben JPEG-XL demiştim.İsteyenler için (wallpaper vs. yapmak isteyenler) Drive'a 16-bit PNG olarak kayıpsız yüklüyorum.
Hocam yükleyebilirseniz çok mutlu olurum açıkçası.İsteyenler için (wallpaper vs. yapmak isteyenler) Drive'a 16-bit PNG olarak kayıpsız yüklüyorum.
Hocam yükleyebilirseniz çok mutlu olurum açıkçası.
SDR olarak kaydedilmiş ama yine de iyi:
Birde şimdi fark ettim, kullandığınız Camera Raw eski sürüm. Son sürüm şu an 18.2.2: