Kafana göre büyüme hormonu kullanamazsın, iyi bir şey yapacağım derken vücuduna zarar verebilirsin. Herkesin ergenliğe girme yaşı/büyümesi aynı olmuyor. Kimisi 12 yaşında girip 15 yaşında kocaman adam gibi oluyor, kimisi 15-16 yaşında anca giriyor. Benim boyum genel anlamda uzun olduğu için kısa olmadım hiç ama 6 ay içinde belki 10 15 cm uzamıştı boyum, aynı senin gibi çok geç girmiştim. 11. sınıfta yeni büyüyordum o kadar geç.
Henuz ergensin. Boyun hala uzar. Belki genetikte kısa olabilirsin. Eger ailen genel olarak kısaysa sende kısa olursun. Yapacagın bir şey olmaz. Mesela bizim aile cok uzundu senin yaslarında 178'dim. Ama 150 olan arkadaslarımda vardı. Ama cok kafaya takılacak seyler degil.
Henuz ergensin. Boyun hala uzar. Belki genetikte kısa olabilirsin. Eger ailen genel olarak kısaysa sende kısa olursun. Yapacagın bir şey olmaz. Mesela bizim aile cok uzundu senin yaslarında 178'dim. Ama 150 olan arkadaslarımda vardı. Ama cok kafaya takılacak seyler degil.
Boyun uzar daha küçüksün, ve doktor izni olmadan bir şey yapmanı önermem yanlış bir şey yaparsan genetiğin daha da kötü olur.
Bu arada zaten gri renkli bıyık normal değil mi? Benimde bıyığım gri, bıyığından rahatsız oluyorsan uzadığı zaman makine ile kesebilirsin, jilet ile kesmeni önermem çok hızlı ve kontrolsüz çıkıyor.