seeraddar

Yetkin
Sebepsiz yorgunum sürekli. İnternetten B12 alacağım. Staj, okul, sınav derken çok yoğun bir tempom var. Özellikle önerilen takviyeler var mı? Mesela dışarıdan günlük alınması gerekenler var o tarz.

Bende de aynısı oluyordu. Keçiboynuzu pekmezi fanı olduğum günden bugüne bayağı düzeldim. Cevizli sucuk da tüketiyorum öğle aralarında, uykumu aldığım sürece cillop gibiyim. Belirtmem lazım bende anemi de var ki zaten anemiden kaynaklanıyor. Bu sorunu böyle çözdüm. Doktora gidip tahlil vermeden isteğe göre ilaç kullanımını tavsiye etmem dostum. Geçmiş olsun.

Kan tahlili yaptır ve eksik olanları al. Kafana göre vitamin takviyesi alınmaz.
Ya hani günlük alınması gereken vitaminler, mineraller var ya — ben kafama göre almıyorum zaten. Yani nasıl desem... doz düşük olacak; sadece günlük ihtiyacı karşılayacak kadar alacağım. Eksik olan bir şeyi normale döndürmeye yönelik değil de, sadece vücudun günlük ihtiyacını karşılayacak kadar olacak.

Kan tahlili yaptır ve eksik olanları al. Kafana göre vitamin takviyesi alınmaz.
Ya hani günlük alınması gereken vitaminler, mineraller var ya — ben kafama göre almıyorum zaten. Yani nasıl desem... doz düşük olacak; sadece günlük ihtiyacı karşılayacak kadar alacağım. Eksik olan bir şeyi normale döndürmeye yönelik değil de, sadece vücudun günlük ihtiyacını karşılayacak kadar olacak.

Hocam o iş tam olarak öyle olmuyor. Doğru beslenmeyle zaten bir takviyeye ihtiyacın olmaz. Her gün sadece Popeyes'dan beslenmediğin sürece karşılarsın zaten. Genel olarak olması gerekenden eksik bir şey çıkarsa onun takviyesi alınır sadece.

Haftaya haftanın beş günü, kahvaltıda tost öğle arasında iki tane zurna gömüyorum. Mecburi bu arada, o yüzden talviye almayı düşünüyorum.

Hiç belli olmuyor neyin eksik neyin fazla çıkacağıç 2 aydır aynı şeyi yiyorum sabah akşam kan testine bir gittim her şey tam. Test yaptırmadan kullanmayın. Hem doktor yazarsa takviyeleri çok çok daha ucuza gelir.

Hocam, bunlar çok dandik oluyor. Bir de aşırı kimyasal içeriyorlar. Hiçbiri doğal ilaç değil. Ben 5 ay boyunca B12 kullandım; değerim, örnek veriyorum, sadece 100 mg artmıştı. Ama kendi aldığım doğal ilacı 2 ay boyunca kullandım ve 2 ayın sonunda değerim 400 mg artmıştı. Biraz doktorun yazılarını araştırınca, en sağlıksız ve en dandik olan ilaçları yazdıklarını fark ettim. Genellikle devlet desteğiyle hiçbir ilaç almıyorum; bu, reçetesiz ilaçlar için geçerli. Ama hafta içi bir Kan testi vereyim.

Hocam, bunlar çok dandik oluyor. Bir de aşırı kimyasal içeriyorlar. Hiçbiri doğal ilaç değil. Ben 5 ay boyunca B12 kullandım; değerim, örnek veriyorum, sadece 100 mg artmıştı. Ama kendi aldığım doğal ilacı 2 ay boyunca kullandım ve 2 ayın sonunda değerim 400 mg artmıştı. Biraz doktorun yazılarını araştırınca, en sağlıksız ve en dandik olan ilaçları yazdıklarını fark ettim. Genellikle devlet desteğiyle hiçbir ilaç almıyorum; bu, reçetesiz ilaçlar için geçerli. Ama hafta içi bir Kan testi vereyim.