Uyku düzenim yerinde; gece 11.30'da yatıp sabah 07.00'de kalkıyorum. Buna rağmen uykumu alamıyorum, gün içinde yaklaşık 4 tatlı kaşığı kahve tüketiyorum ama yine de uykum açılmıyor. Kullanan veya bilgisi olan var mı?

Uyuduğun yer nasıl? Ses, ışık ve hava durumundan bahsediyorum. Eğer bu üçünden biri sorunlu ise uyku kaliten direkt düşer. Ek olarak, yatmadan iki saat önce karbonhidrat yememek de uyku kalitesini arttırabilir.

Melatonin takviyesi daha mantıklı ille de takviye alınacaksa.

Maksimum 2 ay devamlı kullanılabilir. Şu an alsa, 2 ay sonra bıraktığında alıştığı için öncekindekinden de beter olacak durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli kahve içmekte vücudunuza iyi gelmiyor olabilir. 1-2 hafta kahveyi komple kesin. Sürece bakın, düzelme olmaz ise doktora danışın. Kafeini ekstra hap ile almak çok gereksiz bir şey.

Uyuduğun yer nasıl? Ses, ışık ve hava durumundan bahsediyorum. Eğer bu üçünden biri sorunlu ise uyku kaliten direkt düşer. Ek olarak yatmadan iki saat önce karbonhidrat yememekde uyku kalitesini arttırabilir.

Işık sorunu var sadece. Perdeden ışık sızıyor, o da aptal belediye tam dibime elektrik direği dikti diye.