Hayır ama haftada yaklaşık 3-4 kutu enerji içeceği veya multivitamin içecek tüketiyorum, onların içinde de vitamin var.
İğrenç.
Hayır ama haftada yaklaşık 3-4 kutu enerji içeceği veya multivitamin içecek tüketiyorum, onların içinde de vitamin var.
Bu takviyelerin kullanımı şart mı sizce?3 mevsim Nature's supreme multivitamin kullanıyorum. Kış mevsiminde bunun yerine D3 ve Omega3 kullanıyorum.
D vitamini kullanan arkadaşlar için küçük bir not: Form olarak D3 + K2 tercih etmek daha iyi olabilir.
Daha önce nutraxin marka bir ürün kullanmadım. Açıkçası güvenilirlik ve kurumsallık tarafına çok hâkim değilim; sertifikalarını da detaylıca incelemedim. Ancak piyasada oldukça yaygın satılıyor ve reklamları da ana akım mecralarda yer alıyor. Eğer kullanıcı geri bildirimlerinde ciddi bir sorun yoksa değerlendirilebilir bir marka gibi duruyor.
Ben bu markanın ürünlerinde şuna dikkat etmiştim: Bazı ürünlerinde, diğer markalara kıyasla içerik değerleri daha yüksek görünüyor. Örneğin balık yağı ürünlerinde yeterli epa + dha seviyesine ulaşmak genelde zor oluyor; en son baktığımda bu seviyeleri Nutraxin'de görmüştüm. Tabii bu, kağıt üzerindeki değerler.
Takviye konusunda net tavsiye vermek her zaman zor. Ne olursa olsun, alınan ürünün orijinalliği en kritik konu. Bu yüzden mutlaka güvenilir ve bilinen satıcılardan satın almaya özen gösterilmeli.
Sahibi Bioxcin, Bioblas ve Bioder gibi markaların da sahibi olan Biota. Nutraxin markası altında 40 küsür ülkeye de satış yapıyorlarmış galiba.Daha önce Nutraxin marka bir ürün kullanmadım. Açıkçası güvenilirlik ve kurumsallık tarafına çok hâkim değilim; sertifikalarını da detaylıca incelemedim.