emilbreivik

Uzman
Daha öncesinde B12 kullanıyordum ve bıraktım. Şimdi tekrardan doktor kontrolüne gidip yeniden başlamayı düşünüyorum. Onun dışında ek olarak farklı takviyeler de almak istiyorum. Aşağıda yazdığım vitaminlerde piyasada alabileceğim en iyi markalar hangileri, içerik ve kalite olarak? Fiyat konusunda bilgim yok fakat aşırı absürt pahalı olmazsa daha iyi olur.

B12
Magnezyum
Çinko
Omega 3
D

Yurtdışı markaları öneririm. Bütçen varsa now en baştadır . Her türlü takviye her türlü yurtdışı markası satan bir yer biliyorum hepsiburada , pazarama vb de .

Daha öncesinde B12 kullanıyordum ve bıraktım. Şimdi tekrardan doktor kontrolüne gidip yeniden başlamayı düşünüyorum. Onun dışında ek olarak farklı takviyeler de almak istiyorum. Aşağıda yazdığım vitaminlerde piyasada alabileceğim en iyi markalar hangileri, içerik ve kalite olarak? Fiyat konusunda bilgim yok fakat aşırı absürt pahalı olmazsa daha iyi olur.

B12
Magnezyum
Çinko
Omega 3
D
Birçok ürün içeriğinde Türkiye bazında Ocean ve New Life içerik olarak en iyilerinden. Ama ürün ürün bakıldığında B12 için New Life veya Ocean, Magnezyum için Ocean ExtraMag(3lü kombinasyon olması çok iyi) , Omega 3 için de New Life EFA 1200 önerebilirim :)

Ne hiq'i yahu?
Duyduğunuz aldığınız marka diye en iyi mi oluyor?

Ocean, Solgar, New Life, Omega-3 & Multivitamins Man.

Almadan dozlar sana uygun mu kontrol et.

5 yıl önce arkadaşım ne var ne yok analizi yapmıştı. Sadece Solgar'da üzerinde yazan miktar var demişti. Diyer markalarda genelde yazanın %50 - %70 arası değerler var demişti ama elimde bir rapor veya sertifika yok. Bu takviyelerde zaten hepsi günlük dozun üzerinde porsiyon ediliyor. O yüzden çok rastgele bir şey almazsan sorun olmaz. Doktor zaten D3 colefor verir onda günlük dozun 10 katı var. B vitamini dil altında emilir o hapları çiğnemen veya dil altında beklemen gerekiyor. Bazı arkadaşlarım bir kutuyu yutarak içimişti. Benim önerim cerbermax sitikolin içinde balık yağı ve sitikolin var. Magnezyum, çinko eksikliği için ya çok sağlıksız beslenmen ya da günde 2 saat spor yapman lazım ki hafata 3 maden suyu veya bir Powerade içersen eksikliği giderisin. Powerade değerleri aslında düşük ama bende bir kere içince bir hafata bir daha ihtiyaç duymuyorum.

Son düzenleme: