Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
İburamin Cold hapı ve İbucold C hapından aldım şu ana kadar. İbucold C 2-3 güne geçiriyor. İburamin Cold hapını daha bugün ilk kez kullanmaya başladım. Bu ikisi dışında etkili bir soğuk algınlığı ilacı var mıdır? Neredeyse her ay en az 2-3 kere soğuk algınlığı oluyor bende.

Bence bağışıklık sistemi üzerinde uğraş. Sağlıklı birisinin senede sadece belki bir sefer kırgınlık geçirmesi lazım.

Öte yandan hepsi aynı. Birisi Paracetamol diğeri İbuprofen diğer tüm ilaçlar bunların türevleri. A-ferin'de terleten ayrı bir kimyasal daha var o da iyi oluyor. Kelle paçaya yüklen. Sigara içiyorsan ara ver hatta bırak. Ben ne zaman sigaraya tekrar başlasam hasta oluyorum felaket etkiliyor.

İburamin cold hapı ve ibucold C hapından aldım şu ana kadar. İbucold C 2-3 güne geçiriyor. İburamin cold hapını daha bugün ilk kez kullanmaya başladım. Bu ikisi dışında etkili bir soğuk algınlığı ilacı var mıdır? Neredeyse her ay en az 2-3 kere soğuk algınlığı oluyor bende.

Coldaway ve arveles.

Doktora gidip durumdan bahsedin. Her ilacın etken maddesi ve etkisi ayrı.
Sağlık ocağına gittik, bu dediğimden yazdı. İbucold C2yi hastanede doktor yazmıştı.

Bence bağışıklık sistemi üzerinde uğraş. Sağlıklı birisinin senede sadece belki bir sefer kırgınlık geçirmesi lazım.

Öte yandan hepsi aynı. Birisi Paracetamol diğeri İbuprofen diğer tüm ilaçlar bunların türevleri. A-ferin'de terleten ayrı bir kimyasal daha var o da iyi oluyor. Kelle paçaya yüklen. Sigara içiyorsan ara ver hatta bırak. Ben ne zaman sigaraya tekrar başlasam hasta oluyorum felaket etkiliyor.
Yok hocam sigara içmiyorum. Ama bazen yoğun sigara dumanına maruz kalabiliyorum ister istemez. Bağışıklık sistemi üzerinde uğraşabilirim. Dediğiniz gibi, senede bir iki defa falan normal bir insan hasta olur. Ben senede 8-10 defa oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlık ocağına gittik, bu dediğimden yazdı. İbucold C2yi hastanede doktor yazmıştı.

Yok hocam sigara içmiyorum. Ama bazen yoğun sigara dumanına maruz kalabiliyorum ister istemez. Bağışıklık sistemi üzerinde uğraşabilirim. Dediğiniz gibi, senede bir iki defa falan normal bir insan hasta olur. Ben senede 8-10 defa oluyorum.
Tekrarlayan şikayetleriniz varsa sağlık ocağına değil, dahiliyeye gitmenizi öneririm.