Buzdolabının prizini tak çıkar yapmak buzdolabına zarar verir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 499

Paul

Başarılı
Dijitsu marka bir buzdolabım var ve bugün akım koruma prizinden çıkar tak yapmam gerekti ve yaptım şu an buzdolabım çalışıyor fakat bu durum buzdolabıma herhangi bir zarar verir mi?

Tak çalıştır mantığı olan bir ürün. Mantıken baktığında bir sorun olabileceğini düşünmüyorum. Aç kapa değil sonuçta. ;) prize fazladan enerji gelmediğine göre bence hiçbir sorun olmaz. Ve bu işlem sürekli tekrarlanıp bir sorun oluşturulmadıysa da bence mahsuru yok. Zaten ani ve düzensiz güç dalgalarına karşı koruyucusu var. Cevap soruda gizli hocam. :)

Tek seferlık yaptığınız için çok zararı olmaz, önemli olan sık sık yapmamanız. Bu durumdan sonra sorun yoksa dolapta endişelenecek bir şey yok.

Bence de bir şey olmaz ama gelen servisler fişi sökünce en az 6 saat kapalı kalsın diyor. Sebebini ben de anlamadım ama bana söylenen şey bu. Benim de sök-tak yapmışlığım var, bir şey olmadı.

Tak çalıştır mantığı olan bir ürün. Mantıken baktığında bir sorun olabileceğini düşünmüyorum. Aç kapa değil sonuçta. ;) prize fazladan enerji gelmediğine göre bence hiçbir sorun olmaz. Ve bu işlem sürekli tekrarlanıp bir sorun oluşturulmadıysa da bence mahsuru yok. Zaten ani ve düzensiz güç dalgalarına karşı koruyucusu var. Cevap soruda gizli hocam. :)

Hocam psikopat gibi çıkar tak yapmıyorum sadece gerekirse yapıyorum yâni herhangi bir zararı olmaz değil mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt