İkisi de alınabilir. Lakin BYD modelinde kullanılan e-CVT gibi ölümsüz bir şanzımana sahip olduğundan dolayı, BYD diyorum. Cherry güncellenen motorunda, yakıt biraz daha iyi. Ama çift kavramadan kaynaklı tercih etmezdim. Motorda eski nesil Turbo motor Cherry modelinde kullanılan. Revize edip sürüyorlar piyasaya.

BYD çekiş düşmesi şöyle aslında. Arabada 1.5 motor 98 beygirlik atmosferik motor var aslında. Tork değeri 122 aracın.Tek başına böyle bir motor tabi ki yetersiz. Elektrikli motor devreye girmese, performans olarak çok üzer. Tabi PHEV araçları ben şahsen pek sevmiyorum.

BYD aslında otomobil üreticisi bile değildi eskiden. Pil üretirlerdi, sonradan girdiler piyasaya. O yüzden pil konusunda endişeniz olmasın, bu konuda uzman bu adamlar. Özellikle Blade teknolojisi çok iyidir.

Başka düşündüğünüz bir model var mı? Öneri isterseniz, bütçe belirtmeniz yeterli. Güzel araçlar bulabiliriz.

Son düzenleme:
İkisi de alınabilir. Lakin byd modelinde kullanılan e-CVT gibi ölümsüz bir şanzımana sahip olduğundan dolayı, byd diyorum. Cherry güncellenen motorunda, yakıt biraz daha iyi. Ama çift kavramadan kaynaklı tercih etmezdim. Motorda eski nesil Turbo motor Cherry modelinde kullanılan. Revize edip sürüyorlar piyasaya.

Byd çekiş düşmesi şöyle aslında. Arabada 1.5 motor 98 beygirlik atmosferik motor var aslında. Tork değeri 122 aracın. Tek başına böyle bir motor tabii ki yetersiz. Elektrikli motor devreye girmese, performans olarak çok üzer. Tabii phev araçları ben şahsen pek sevmiyorum.

Byd aslında otomobil üreticisi bile değildi eskiden. Pil üretirlerdi, sonradan girdiler piyasaya. O yüzden pil konusunda endişeniz olmasın, bu konuda uzman bu adamlar. Özellikle Blade teknolojisi çok iyidir.

Başka düşündüğünüz bir model var mı? Öneri isterseniz, bütçe belirtmeniz yeterli. Güzel araçlar bulabiliriz.

En fazla 2.3 m

Corolla Cros Hybrid modellerine baktınız mı? En full paketi bile pazarlıkla o fiyatlara gelir neredeyse. Şarj etmeye de gerek kalmıyor. Oda o fiyat aralığında. Sadece 1.8 motor Hybrid olduğu için, vergisi bir tık yüksek. Taş gibi arabadır oda kaba bir tabirle.

Mesala Nissan Quasqai E-Power modellerini de tavsiye ederim. Onlara baktınız mı hiç?

Bu arada sıfır mı yoksa, ikinci el mi bakıyorsunuz? Onu sormayı unutmuşum.

@General5306

Corolla cros hybrid modellerine baktınız mı? En Full paketi bile pazarlıkla o fiyatlara gelir neredeyse. Şarj etmeye de gerek kalmıyor. Oda o fiyat aralığında. Sadece 1.8 motor hybrid olduğu için, vergisi bir tık yüksek. Taş gibi arabadır oda kaba bir tabirle.

Mesela Nissan quasqai e-Power modellerini de tavsiye ederim. Onlara baktınız mı hiç?

@General5306

İkisi de olur ama sorunu olmasın ve kilometresi az olsun.

Bakmadım hiçbirine.

Corolla cros hybrid modellerine baktınız mı? En Full paketi bile pazarlıkla o fiyatlara gelir neredeyse. Şarj etmeye de gerek kalmıyor. Oda o fiyat aralığında. Sadece 1.8 motor hybrid olduğu için, vergisi bir tık yüksek. Taş gibi arabadır oda kaba bir tabirle.

Mesela Nissan quasqai e-Power modellerini de tavsiye ederim. Onlara baktınız mı hiç?

@General5306

Byd önceliğim şu an.

İkisi de olur ama sorunu olmasın ve kilometresi az olsun.

Bakmadım hiçbirine.

Byd önceliğim şu an.

Olabilir, BYD iyidir. Ama aynı paraya sıfır Corolla Cross SUV, temiz düşük km Nissan Quasqai E-Power bulabilirsiniz.

E-Power motorlarda 1 depo ile 1000 km üstüne çıkabiliyor, onların yakıtlarıda çok başarılı. Jeneratör mantığı gibi çalışıyor motorları.

Bu üç modelinde aman aman bir sorunu yok. Açık konuşmak gerekirse Japon araçları, her daim öneririm. Çin menşei markalarda hiç fena değil ama, Japonlar hala çok sağlamlar.

Son düzenleme: