YASEDEM 58 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 980 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 778 Yer OSCORP Dün 18:23 #1 Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
kaanleclerc 4 Çalışkan Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 290 Çözümler 2 Beğeniler 212 Yer Maryland, Baltimore Dün 18:29 #2 YASEDEM dedi: Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın.
KS KS YASEDEM 58 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 980 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 778 Yer OSCORP Dün 18:30 #3 kaanleclerc dedi: Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Artı 0 Eksi
kaanleclerc dedi: Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor.
A alimali 58 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 753 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 455 Dün 18:36 #4 ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Artı 0 Eksi
KS KS YASEDEM 58 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 980 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 778 Yer OSCORP Dün 18:38 #5 alimali dedi: ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
alimali dedi: ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com
Michael MYERS 58 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.003 Çözümler 85 Beğeniler 6.272 Yer Haddonfield, Illinois Dün 18:42 #6 Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Artı 0 Eksi
Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com
kaanleclerc 4 Çalışkan Profesör Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 290 Çözümler 2 Beğeniler 212 Yer Maryland, Baltimore Dün 18:45 #7 YASEDEM dedi: Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz.
A alimali 58 Yetkin Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 753 Makaleler 3 Çözümler 17 Beğeniler 455 Dün 18:46 #8 YASEDEM dedi: Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Anladım bilgisayar değil yani Android. O zaman düz DNS bir işine yaramaz çünkü Telekom bunu engeller. Ayarlara girip özel/gizli dns ayarını bul. Oraya one.one.one.one yazıp kaydet. Sonra ByeDPI aç ve parametre olarak -r 1+s -At,r,s kullan. Artı 0 Eksi
YASEDEM dedi: Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Anladım bilgisayar değil yani Android. O zaman düz DNS bir işine yaramaz çünkü Telekom bunu engeller. Ayarlara girip özel/gizli dns ayarını bul. Oraya one.one.one.one yazıp kaydet. Sonra ByeDPI aç ve parametre olarak -r 1+s -At,r,s kullan.
KS KS YASEDEM 58 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 980 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 778 Yer OSCORP Dün 18:47 #9 kaanleclerc dedi: O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum, Android'de yaşıyorum problemi. Artı 0 Eksi
kaanleclerc dedi: O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum, Android'de yaşıyorum problemi.
RPM 58 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 254 Çözümler 1 Beğeniler 392 Yer Bursa Dün 18:47 #10 208.67.222.222 94.140.14.14 Bir de bunları dener misiniz? Ayarlar da şu şekilde olsun: Artı 0 Eksi