N Nikki Freeman 105 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 908 Yer California 24 Temmuz 2026 #1 Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Çözüm N N Nikki Freeman 24 Temmuz 2026 Command Line’a bunu yazınca çözüldü. -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An
kaanleclerc 2 Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 470 Çözümler 2 Beğeniler 453 Yer Maryland, Baltimore 24 Temmuz 2026 #2 Nikki Freeman dedi: Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Artı 0 Eksi
Nikki Freeman dedi: Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın.
KS KS N Nikki Freeman 105 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 908 Yer California 24 Temmuz 2026 #3 kaanleclerc dedi: Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Artı 0 Eksi
kaanleclerc dedi: Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor.
A alimali 105 Üstün Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 879 Makaleler 3 Çözümler 21 Beğeniler 510 24 Temmuz 2026 #4 ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Artı 0 Eksi
KS KS N Nikki Freeman 105 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 908 Yer California 24 Temmuz 2026 #5 alimali dedi: ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
alimali dedi: ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com
Michael MYERS 105 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.477 Çözümler 98 Beğeniler 6.932 Yer Haddonfield, Illinois 24 Temmuz 2026 #6 Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Artı 0 Eksi
Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com
kaanleclerc 2 Becerikli Katılım 9 Şubat 2026 Mesajlar 470 Çözümler 2 Beğeniler 453 Yer Maryland, Baltimore 24 Temmuz 2026 #7 Nikki Freeman dedi: Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Nikki Freeman dedi: Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz.
A alimali 105 Üstün Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 879 Makaleler 3 Çözümler 21 Beğeniler 510 24 Temmuz 2026 #8 Nikki Freeman dedi: Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Anladım bilgisayar değil yani Android. O zaman düz DNS bir işine yaramaz çünkü Telekom bunu engeller. Ayarlara girip özel/gizli dns ayarını bul. Oraya one.one.one.one yazıp kaydet. Sonra ByeDPI aç ve parametre olarak -r 1+s -At,r,s kullan. Artı 0 Eksi
Nikki Freeman dedi: Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor. GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Anladım bilgisayar değil yani Android. O zaman düz DNS bir işine yaramaz çünkü Telekom bunu engeller. Ayarlara girip özel/gizli dns ayarını bul. Oraya one.one.one.one yazıp kaydet. Sonra ByeDPI aç ve parametre olarak -r 1+s -At,r,s kullan.
KS KS N Nikki Freeman 105 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.165 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 908 Yer California 24 Temmuz 2026 #9 kaanleclerc dedi: O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum, Android'de yaşıyorum problemi. Artı 0 Eksi
kaanleclerc dedi: O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Michael MYERS dedi: Splitwire kullan. GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey github.com Genişletmek için tıkla... Hocam belirtmeyi unuttum, Android'de yaşıyorum problemi.
RPM 105 Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 Beğeniler 467 Yer Bursa 24 Temmuz 2026 #10 208.67.222.222 94.140.14.14 Bir de bunları dener misiniz? Ayarlar da şu şekilde olsun: Artı 0 Eksi