Detaylar
Kim cevapladı?kaanleclerc 4
Çalışkan
Merhaba, Discord'a girmek için ByeDPI'yi kurdum fakat çalışmıyor. Açınca hiçbir siteye girmiyor. İnternet sağlayıcım Türk Telekom.
Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın.
YASEDEM 58
Uzman
Hocam varsayılan olarak 1.1.1.1 geliyor.Farklı ayarları deneyin hocam, DNS'yi 1.1.1.1 yapın. Düzelmezse başka bir DPI aracı kullanın.
YASEDEM 58
Uzman
Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor.ByeDPI'ı kullanan çeşitli araçlar var, hangisini kullanıyorsun? ByeDPI Manager mi?
GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android
App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub.
Splitwire kullan.
github.com
GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.
SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkey
kaanleclerc 4
Çalışkan
O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz.
Anladım bilgisayar değil yani Android.Hocam ByeDPIAndroid diye geçiyor.
![]()
GitHub - dovecoteescapee/ByeDPIAndroid: App to bypass censorship on Android
App to bypass censorship on Android. Contribute to dovecoteescapee/ByeDPIAndroid development by creating an account on GitHub.github.com
O zaman düz DNS bir işine yaramaz çünkü Telekom bunu engeller.
Ayarlara girip özel/gizli dns ayarını bul. Oraya one.one.one.one yazıp kaydet. Sonra ByeDPI aç ve parametre olarak
-r 1+s -At,r,s kullan.YASEDEM 58
Uzman
O zaman sorun DNS değil, hocam. Programı yönetici olarak açıp farklı profilleri deneyin; yine olmazsa GoodbyeDPI'ye bakabilirsiniz.
Splitwire kullan.
![]()
GitHub - cagritaskn/SplitWire-Turkey: SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı.
SplitWire-Turkey, çeşitli yöntemlerle kısıt aşma aracı. - cagritaskn/SplitWire-Turkeygithub.com
Hocam belirtmeyi unuttum, Android'de yaşıyorum problemi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Eğitim fakültesinin ana kampüs dışında olması bir sorun mu?
- integralsavar
-
-
-
-