Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 27 Mayıs 2026 #1 Az önce cachyOS için güncellemeler geldi. Güncelleme sonrası OBS'yi açtığımda obs-webrtc hatası almaya başladım.
Az önce cachyOS için güncellemeler geldi. Güncelleme sonrası OBS'yi açtığımda obs-webrtc hatası almaya başladım.
Çözüm Recep Baltaş 27 Mayıs 2026 Daha gerçekçi çözüm: Önce bu komutu girip paketleri yükleyin: Bash: sudo pacman -S libjuice Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun: Bash: sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1
Daha gerçekçi çözüm: Önce bu komutu girip paketleri yükleyin: Bash: sudo pacman -S libjuice Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun: Bash: sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1
L0stl3ss Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 443 Makaleler 12 Çözümler 7 Beğeniler 500 Yer 404 27 Mayıs 2026 #11 Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... Sorunlarınızın çoğu Gnome kaynaklı. Ayrıca kurmadıysanız daha sorunsuz bir deneyim için obs-studio-browser paketini kurmayı deneyebilirsiniz. General System Tweaks Things you can do to tweak after installing wiki.cachyos.org Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... Sorunlarınızın çoğu Gnome kaynaklı. Ayrıca kurmadıysanız daha sorunsuz bir deneyim için obs-studio-browser paketini kurmayı deneyebilirsiniz. General System Tweaks Things you can do to tweak after installing wiki.cachyos.org
KS KS Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 27 Mayıs 2026 #12 Daha gerçekçi çözüm: Önce bu komutu girip paketleri yükleyin: Bash: sudo pacman -S libjuice Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun: Bash: sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1 Artı 0 Eksi Çözüm
Daha gerçekçi çözüm: Önce bu komutu girip paketleri yükleyin: Bash: sudo pacman -S libjuice Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun: Bash: sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1
Xasthur Yetkin Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 184 Beğeniler 272 27 Mayıs 2026 #13 Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil.
jut43 Gelişen Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 46 Beğeniler -6 27 Mayıs 2026 #14 Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek... Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu Genişletmek için tıkla... En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek...
Blorp42 Uzman Katılım 10 Ekim 2024 Mesajlar 105 Beğeniler 34 27 Mayıs 2026 #15 jut43 dedi: En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek... Genişletmek için tıkla... Ben en son Opensuse yi beğenecek gibi hissediyorum. Artı 0 Eksi
jut43 dedi: En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek... Genişletmek için tıkla... Ben en son Opensuse yi beğenecek gibi hissediyorum.
jut43 Gelişen Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 46 Beğeniler -6 28 Mayıs 2026 #16 Xasthur dedi: Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil. Genişletmek için tıkla... Nereden uydurdun ki bunu? Artı 0 Eksi
Xasthur dedi: Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil. Genişletmek için tıkla... Nereden uydurdun ki bunu?