Az önce cachyOS için güncellemeler geldi. Güncelleme sonrası OBS'yi açtığımda obs-webrtc hatası almaya başladım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Daha gerçekçi çözüm:
Önce bu komutu girip paketleri yükleyin:
Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun:
Bash:
sudo pacman -S libjuice
Sonra da sistemdeki güncel 1.7.2 kütüphanesine, 1.7.1 adında sahte bir kısayol (köprü) oluşturun:
Bash:
sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1
Sorunlarınızın çoğu Gnome kaynaklı. Ayrıca kurmadıysanız daha sorunsuz bir deneyim içinDaha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu![]()
obs-studio-browser paketini kurmayı deneyebilirsiniz.
Daha gerçekçi çözüm:
Bash:
sudo pacman -S libjuice
Bash:
sudo ln -s /usr/lib/libjuice.so.1.7.2 /usr/lib/libjuice.so.1.7.1
Xasthur
Yetkin
Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil.Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu![]()
jut43
Gelişen
Daha bir şey görmedin. Fedora için 14 sayfa yazdım. CachyOS yazısı bir günde üç sayfa oldu![]()
En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek...
Blorp42
Uzman
Ben en son Opensuse yi beğenecek gibi hissediyorum.En sorunsuz en kullanışlı Fedora ama MKV için en iyi seçenek...
jut43
Gelişen
Nereden uydurdun ki bunu?Basit bir programı bile çalıştırmak için bu kadar uğraşmaya değer mi? Linux hala ortalama bir kullanıcıya hitap eden bir işletim sistemi değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-