CachyOS kapanmıyor

Bash:
WHO            UID  USER  PID   COMM            WHAT                                                                       WHY                                                        MODE
NetworkManager 0    root  21682 NetworkManager  sleep                                                                      NetworkManager needs to turn off networks                  delay
UPower         0    root  21604 upowerd         sleep                                                                      Pause device polling                                       delay
PowerDevil     1000 recep 3500  org_kde_powerde handle-power-key:handle-suspend-key:handle-hibernate-key:handle-lid-switch KDE handles power events                                   block
RClone Manager 1000 recep 3587  rclone-manager  shutdown:sleep                                                             Aktif işlemler devam ediyor: 1 iş                          block
compositor     1000 recep 3296  kwin_wayland    sleep                                                                      Ensuring that the screen gets locked before going to sleep delay

5 inhibitors listed.

Ya her seferinde Rclone'u kapatıp sonra sistemi kapatabilirsiniz ya da systemd servisi oluşturabilirsiniz hocam.

Güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu.
Yüksek ihtimalle VFS süreçleri tek bir yapı altına toplanıyor; bir nebze geçiş sürecinin kurbanı olma durumu olmuş denilebilir.

Rclone Manager geliştiricisi buna bir çözüm bulabilir mi?
Valla bilemiyorum hocam, GitHub üzerinden bildirmek belki iyi olur; sonraki sürümlerde düzeltme yaparlar belki.

Ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum en azından.
Rclone uygulamasının loglarına bakmakta fayda var biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…