Chrome üzerinden de Onlyoffice ile de yazdırma çalışmıyor. Bir kere çalıştı bir daha çalışmadı. Her şey sorunsuz gözüküyor. Vize belgelerimi yazdırmak için macOS yüklü başka bir cihaz kullanıyorum 
Daha az önce çıktı aldım zaten. Artık alamıyorum. Birebir aynı yöntem, artık çalışmıyor.Kurulum esnasında yazıcı için gerekli şeyleri kurdunuz mu? Checkbox olarak sunuyordu. Default açık mı bilmiyorum açıkçası. İş laptopumda CachyOS kurulu, ofisteki yazıcıyı kullanamadığımda Claude kardeşimi sudo ile açıp "yazıcı çalışmıyor" dedikten sonra çözdü.
CUPS yazıcıyı görüyor gibi görünüyor. Sorun, uygulamanın yazdırma iletişimini kaybetmesi olabilir. Lütfen journalctl -u cups -f ile loglara bakıp hata anındaki çıktıyı paylaşın. Böylece sorunun CUPS'tan mı yoksa Chrome/OnlyOffice tarafında mı olduğu anlaşılır, hocam.Chrome üzerinden de Onlyoffice ile de yazdırma çalışmıyor. Bir kere çalıştı bir daha çalışmadı. Her şey sorunsuz gözüküyor. Vize belgelerimi yazdırmak için macOS yüklü başka bir cihaz kullanıyorum
Eki Görüntüle 269808