CachyOS KDE Plasma'nın yanına Hyprland kurulmalı mı?

Max Caulfield 99

Bilgin
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

CachyOS'te masaüstü ortamı olarak KDE Plasma kullanıyorum. Fakat Hyprland'i ana CachyOS kurulumumda ilk defa denemek ve kullanmak istiyorum. CachyOS geliştiricilerinin yaptığı cachyos-hypr-noctalia Dotfile'larını kullanacağım.

Normalde mevcut masaüstü ortamının yanına başka masaüstü ortamı veya pencere yöneticisi kurmak çok kolay. Fakat internette bazı bilgiler dönüyor; işte birden fazla DE/WM kurarsan font sorunları, tema sorunları veya konfigürasyon çakışması sorunları çıkar falan diye.

Sizce KDE Plasma'nın yanına Hyprland kurmalı mıyım? Hyprland'i gerçekten ciddi manada denemek istiyorum artık. Daha önceden hep harici SSD'ye yaptığım kurulumlarda denemiştim ve genel olarak sevmiştim; ancak ana kurulumumdaki yazılım ve oyun kurulumları orada olmadığı için ciddi bir deneyim olmamıştı. Sizce ana kuruluma Hyprland kurulur mu?

İkisi ayrı config file'da çıkıyor. Problem olacağını düşünmüyorum.
Kendi dotfile'ım var, minimaldir; ancak kendime göre özelleştirdiğim için monitör ayarları vesaire sizinkinden farklı olabilir. Bu yüzden clone yapacaksanız da bir AI asistanı aracılığıyla kendinize göre şekillendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…