Çözüldü CachyOS'da CS2 4.3 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Oyunu 4.3 yapmaya çalıştığımda ekranın sağ kısmı siyah kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Teşekkürler.

KDE Plasma kullanıyorum.

@kompetankedi

Son düzenleme:
Çözüm
Önce paru -S gamescope ile gamescope kurup sonra CS2'nin başlatma seçeneklerine aşağıdaki komutu girebilir misin? Çözünürlükleri kendine göre ayarlarsın.
gamescope -w 1280 -h 960 -W 1920 -H 1080 -S stretch --adaptive-sync -f --immediate-flips -- %command%
Önce paru -S gamescope ile gamescope kurup sonra CS2'nin başlatma seçeneklerine aşağıdaki komutu girebilir misin? Çözünürlükleri kendine göre ayarlarsın.
gamescope -w 1280 -h 960 -W 1920 -H 1080 -S stretch --adaptive-sync -f --immediate-flips -- %command%

Çözüm
Gamescope yükledim. Şu komudu yazmıştım, hatalı mı?

gamescope -W 1920 -H 1080 -w 1440 -h 1080 -f -r 165 -- %command%

Teşekkür ederim. İşe yaradı.

Ek olarak bir ayar çekmek gerekiyor mu CS2 için? Native olarak destekli diye biliyorum ancak yine de sorayım dedim. Teşekkürler.
Eskiden Wayland yerine X11 kullanınca 3-5 fps daha fazla veriyordu ama şu an nasıl bilmiyorum.
CS2 Linux üzerinde biraz sıkıntılı genel olarak. Valve inşallah CS2'yi betadan çıkardığı zaman düzeltecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…