Değil.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
En iyi dağıtım değil en iyi işletim sistemidir CachyOS.
Çok iyi dağıtım gerçekten, saf KDE ile gelmesinden dolayı tercih ediyorum. Temasını en azından ben değiştirmeliyim. Garuda'nın eksikliği buydu yoksa Garudadan devam ederdim ama hali hazırda gelen temada buglar vardı.
- Makaleler
- 1
Çok iyi dağıtım gerçekten, saf KDE ile gelmesinden dolayı tercih ediyorum. Temasını en azından ben değiştirmeliyim. Garuda'nın eksikliği buydu yoksa Garuda'dan devam ederdim ama halihazırda gelen temada buglar vardı.
Arch tabanlı dağıtımlarda istediğin masaüstü ortamını seçme şeysi çok iyi bence. Ben Hyprland kullanıyorum direkt tak diye geçebiliyorum KDE'den.
Arch gibi güncelleme başı bozuluyor mu? Uzun süre kullanımda sorun yaşatmazsa iyi.
Arch tabanlı sistemleri zaten çok seviyordum. Bugün işlemciye özel optimizasyonlar sunan ve NVIDIA'ya özel ayarlar çektiğini düşündüğüm CachyOS'e geçtim ve gözlerime inanamadım.
Arch Linux'ta yaşadığım sorunların hiçbirisini CachyOS'te yaşamadım. NVIDIA sürücüleri saf Arch'tan bile iyi yazılmış, paket yöneticisi pacmanın üstüne koyularak 4 kat hızlanmış. Sistem inanılmaz hızlı çalışıyor ve tek kelime ile mükemmel.
İyi ki varsın CachyOS!
Eki Görüntüle 193828
Ben Bilmem ama Windows 11 Pro olur mu?
duranforreal
Üstün
Desktop versiyon kuruyorum direk.
Evet.