Utku92 Bilgin Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 4.000 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.324 Bugün 01:01 #21 Yafees dedi: Pardus harika vs. mı dedim? Ayrıca ben kullandım yeni başlayan birisi gayet güzel bir şekilde kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Distrowatch'da gerilerde çok bir şey yok. Çok daha iyileri var bence.
Yafees dedi: Pardus harika vs. mı dedim? Ayrıca ben kullandım yeni başlayan birisi gayet güzel bir şekilde kullanabilir. Genişletmek için tıkla... Distrowatch'da gerilerde çok bir şey yok. Çok daha iyileri var bence.
KayseriL3e Bilgin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.840 Çözümler 10 Beğeniler 1.299 Bugün 01:18 #22 Recep abi hata ayıklama aracı var mı bilmiyorum ama Manjaro var. Onu dener misin? Sürprizbozan: Dağıtım Önerisi (Linux bilgim aşırı zayıf. Yanlış bir şeyler yazmış olabilirim.)
Recep abi hata ayıklama aracı var mı bilmiyorum ama Manjaro var. Onu dener misin? Sürprizbozan: Dağıtım Önerisi (Linux bilgim aşırı zayıf. Yanlış bir şeyler yazmış olabilirim.)
m4china Bilgin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.254 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 6.601 Yer Iwatodai, Gekkoukan Lisesi Yurdu Bugün 01:20 #23 KayseriL3e dedi: Recep abi hata ayıklama aracı var mı bilmiyorum ama Manjaro var. Onu dener misin? Sürprizbozan: Dağıtım Önerisi (Linux bilgim aşırı zayıf. Yanlış bir şeyler yazmış olabilirim.) Genişletmek için tıkla... Forumu veya git issues sayfasi var, herhangi bir bug reporter araci yok Manjaro'da. Cachy gibi Arch tabanli yine. Cok da bir farki yok.
KayseriL3e dedi: Recep abi hata ayıklama aracı var mı bilmiyorum ama Manjaro var. Onu dener misin? Sürprizbozan: Dağıtım Önerisi (Linux bilgim aşırı zayıf. Yanlış bir şeyler yazmış olabilirim.) Genişletmek için tıkla... Forumu veya git issues sayfasi var, herhangi bir bug reporter araci yok Manjaro'da. Cachy gibi Arch tabanli yine. Cok da bir farki yok.