Hiç yapılmamış burada bu karşılaştırma, hadi bakalım. Anketi oylamayı unutmayın!
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Milka'yı severim fakat ülkemizde satılan ürünlerinin kalitesi rezalet artık.
- Makaleler
- 2
Cadbury markasını ilk defa duydum ve gördüm, bu yüzden pek bilgim yok ama paketinin kalitesine bakınca lezzetli çikolata gibi görünüyor. Milka çikolatayı çok fazla sevmem, Türkiye'de o kadar güzel gelmiyor, ama yine de Almanya'da Milka çikolatasının oldukça lezzetli ve güzel bir ara yemiştim. Dolayısıyla, ikisinden birini seçmem gerekirse, Milka'yı tercih ederim.
Leviodas
Yetkin
Hiç yapılmamış burada bu karşılaştırma, hadi bakalım. Anketi oylamayı unutmayın!
![]()
Cadbury - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Milka - Wikipedia
en.wikipedia.org
Hocam CadBury nerelerde satılıyor acaba hiç denk gelmedim?
- Makaleler
- 2
Hepsiburada ve Trendyol'da satılıyor ancak fiyatları oldukça yüksek, hepsi 300 TL'nin üzerinde satılıyor.Hocam CadBury nerelerde satılıyor acaba hiç denk gelmedim?
KKTC'de bir numaralı tercihim her zaman Cadbury idi. Cadbury benden + yı alıyor.
İngiliz markası, genellikle İngiltere'de tüketimi ve satışı fazla.Hocam CadBury nerelerde satılıyor acaba hiç denk gelmedim?
Cadbury İngiliz markası fena değil ama sıradan çikolata üretiyorlar. Karamelli olanını beğenmiştim özel olarak.
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi