Yer
İstanbul
Epic Games Cadılar Bayramı indirimleri başladı. Bazı oyunlarda şu ana kadar yapılmış en yüksek indirimler mevcut, üstelik her oyun alımında %20'si kadar tutarı Epic ödülleri olarak iade ediyor.

Ayrıca Epic Games üzerinden varsa maximum kartınızla yapacağınız alışverişlerde ise 250TL'ye kadar sınırlı %50 MaxiPuan olarak geri ödeme kazanabiliyorsunuz.

IMG_2053.webp

IMG_2052.webp

Son düzenleme:
Bazı oyunlardaki fiyatlar gerçekten bedavadan bir tık pahalı falan ama Çöpic Games'e 5 kuruş dahi para yatırmak istemiyorum. Linç edileceğim şimdi sanırım.
Epic Games bana da hoş gelmiyor, ama harbiden de “Bir daha bu fiyatları göremeyecek miyiz acaba?” endişesi olduğundan değerlendirilebilir geliyor.

200'e 25 veriyor hocam. 10 kere 200'lük alış-veriş yapmak lazım ayrıca kampanyada ikinci harcamadan itibaren yazıyor. Yani toplamda 11 kez alış-veriş yapmak lazım 250 TL için ve en az 10 alış-verişin 200TL olması gerekli.

Platform takıntısı olmayan için bayağı bayağı bedava fiyatlar bu arada. Ben Steam'e ihanet edemiyorum...
Kullanması bazen kanser ediyor. TLOU 1 girdim, silmek zorunda kalıp tekrar yüklemiştim. Oyunun save dosyası yok :D 6-7 saatim çöpe gitti. Save dosyasını bulmakta hayli zor bulamıyorum. Ama yine de dediğiniz gibi değerlendirilebilecek oyunlar da var.

Bazı oyunlardaki fiyatlar gerçekten bedavadan bir tık pahalı falan ama çöpic Games'e 5 kuruş dahi para yatırmak istemiyorum. Linç edileceğim şimdi sanırım.

Ben anlamıyorum bu Epic Games'i kötüleyen kişileri. Bir bende mi sorun olmadı bu zamana kadar? Fazla para vermeye yer arıyor gibi haliniz var.

Ben anlamıyorum bu Epic Games'i kötüleyen kişileri. Bir bende mi sorun olmadı bu zamana kadar? Fazla para vermeye yer arıyor gibi haliniz var.
Fazla para vermeye yer arıyorum.
  • Pazar sistemi yok, Steam'de bu sayede para kazanıyor ve oyunlar için minimum para harcıyorum. Cebimden çıkmıyor.
  • Hiçbir sosyal ortam yok. Oynadığın oyuna dair anları paylaşamıyorsun, insanlarla etkileşim kuramıyorsun, mesaj dahi atamıyorsun. Profil fotoğrafı dahi yok.
  • Mağazadaki oyun sayısı Steam'e göre az.
  • Launcher kullanışlı değil. Teknik problemler yaratabiliyor. Üstte konu sahibi de yazdı.
  • Oyunlara inceleme yazamıyoruz.
  • Atölye sistemi yok.
  • Mobil uygulaması var ama yarım yamalak. PC kütüphanemi bile göremiyorum, sadece mobil oyunlara özel.
  • Sadece bedava oyun dağıtarak kullanıcı tutuyor, bedava oyun dağıtmasa Fortnite dışında yüzüne bakan yok.
Daha da yazılır aslında, aklıma gelenler bunlar. Bu kadar eksisi olduğu için tercih etmiyorum. "Enayi" gözüyle bakacaksan senin takdirin tabii ki ama dandik bir uygulama. Hatta Xbox'ın uygulaması bile daha iyi.

Mesela Steam'in bana en büyük artısı, şu zamana kadar birçok oyunumu cebimden 5 kuruş harcamadan aldırması. Pazar sistemi sayesinde özellikle CS eşyaları ve oyun kartları sayesinde çok kazandım. Epic'te ne alsam cebimden gidiyor.