Fazla para vermeye yer arıyorum.

• Pazar sistemi yok, Steam'de bu sayede para kazanıyor ve oyunlar için minimum para harcıyorum. Cebimden çıkmıyor.
  • Hiçbir sosyal ortam yok. Oynadığın oyuna dair anları paylaşamıyorsun, insanlarla etkileşim kuramıyorsun, mesaj dahi atamıyorsun. Profil fotoğrafı dahi yok.
  • Mağazadaki oyun sayısı Steam'e göre az.
  • Launcher kullanışlı değil. Teknik problemler yaratabiliyor. Üstte konu sahibi de yazdı.
  • Oyunlara inceleme yazamıyoruz.
  • Atölye sistemi yok.
  • Mobil uygulaması var ama yarım yamalak. PC kütüphanemi bile göremiyorum, sadece mobil oyunlara özel.
  • Sadece bedava oyun dağıtarak kullanıcı tutuyor, bedava oyun dağıtmasa Fortnite dışında yüzüne bakan yok.
Daha da yazılır aslında, aklıma gelenler bunlar. Bu kadar eksisi olduğu için tercih etmiyorum. "enayi" gözüyle bakacaksan senin takdirin tabii ki ama dandik bir uygulama. Hatta Xbox'ın uygulaması bile daha iyi.

Bahsettiğin özellikler Steam'de olduğu için bunları hesaba katıyosun. Sen Launcher'i değil, Steam'de ki özellikleri kıyaslıyosun şu anda. Benim maksatım fazla para vermektense oyunlara sahip olmak. Elbette Steam bu saydığın özellikler olduğu için iyi. Ona lafım yok ama Epic Games'de kenara atılacak bir program ya da yazılım değil.
Ayrıca estağfurullah hakaret ya da argo kelime kullanmak yakışmaz bizlere. Kardeşimsin eyvallah.

@fatih terim, yani hocam ben bu özellikleri kullandığım için para veriyorum. Zaten üstte de yazdım, platform takıntısı olmayanlar için sudan ucuz fiyatlar. Ben oynadığım oyunlardan ekran görüntüsü paylaşmayı, inceleme yazmayı seviyorum. Epic'te bunlar olmadığı için kullanışlı bulmuyorum launcherı. Onun dışında mesela Cities Skylines konusunda modlar çok önemli ve Epic'te bu yok. İşte bu eksiler yüzünden gidip bir şey almak istemiyorum.