Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. Yakın bir zamanda bir geziye çıktım ve kulaklığımı evde unutmuştum. Bir telefoncudan kulaklık almam gerekti. Aldığım kulaklığın zaten orijinal olması gibi bir durum yok. Durdugumuz yerdeki tek telefoncudan aldım. Kulaklık tüm özellikleri her şeyi çalışıyor da kutunun arkasındaki butona basınca "dn, dn, dn" diye ses çıkarıyor. Android kullanıyorum nasıl kapatabilirim? Orijinallik sorgulamasında orijinal diye çıkıyor ama :D

IMG_20250803_140813.webp

Kutu sesini nasıl kapatabilirim Android ile? En son kutunun hoparlörünü igne ile parcalacağım.

Hoparlörü parçalamak daha mantıklı, çünkü replika kulaklıkta özellikle Android üzerinden sesi kapatamazsınız.
İğneyle parcalasam sorun olmaz değil mi?
Ben kulaklık icin 1 ay ömür vermiştim suan 1 yılı doluyor galiba onun icin ihtiyacımi da karşıladı.
Kulağımda da patlamadı.
Orjinalde jbl wawe beam ve thinkplus lp5 vardı jbl cok daha iyiydi ancak lenovodan daha kaliteliydi.

İğneyle parcalasam sorun olmaz değil mi?
Ben kulaklık icin 1 ay ömür vermiştim şu an 1 yılı doluyor galiba onun icin ihtiyacımi da karşıladı.
Kulağımda da patlamadı.
Orijinalde JBL wawe beam ve thinkplus LP5 vardı JBL cok daha iyiydi ancak Lenovo'dan daha kaliteliydi.

Yani delmenin bir riski de onun yerine tiz bir cızırdama gelebilme riski açabiliyorsan içten açıp kabloyu kesmek daha mantıklı ama senin yönteminde denenebilir. Aşırı küçükse Japon gibi bir şey damlatılıp titreşmesini de engelleyerek sesi durdurabilirsin.

Yani delmenin bir riski de onun yerine tiz bir cızırdama gelebilme riski açabiliyorsan içten açıp kabloyu kesmek daha mantıklı ama senin yönteminde denenebilir. Aşırı küçükse Japon gibi bir şey damlatılıp titreşmesini de engelleyerek sesi durdurabilirsin.
Çok teşekkürler hocam içini acabilirsem açayım suan cok gıcık bir sesi var kulaklığın sesi iyi olmasa direkt yolda çöpe atacaktım da çeyrek sesle bile gürültü olmuyor ortam sesi de yok.

Çok teşekkürler hocam içini acabilirsem açayım suan cok gıcık bir sesi var kulaklığın sesi iyi olmasa direkt yolda çöpe atacaktım da çeyrek sesle bile gürültü olmuyor ortam sesi de yok.
Şimdi baktım da kutunun şarjı %40 in altında olunca arkadaki tuşa basınca ses çıkartıyor.
İphone bularak birkac ayarla da oynadim şimdi işimi gördü baktım cok rahatsız etti hem tuşu hemde hoparlörü sökerim.

Son düzenleme: