Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, çıkmıyor.
Peki öneribileceğiniz ucuz bir dönüştürücü var mı?
- Makaleler
- 23
Bu uygun.Peki öneribileceğiniz ucuz bir dönüştürücü var mı?
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu uygun.
Baseus, Bilgisayar/Telefon Mini Hub Adaptörü, Siyah, 3A, Giriş: USB Type A 2.0, Çıkış: USB Type C,Seyahat Boy, Hafif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam sizce DSP modeli+bu dönüştürücü mü yoksa 3.5mm modeli mi? Anakartım: ASUS Prime B650M-R
Hocam sizce DSP modeli+bu dönüştürücü mü yoksa 3.5mm modeli mi? Anakartım: ASUS Prime B650M-R
DAC lazım 3.5mm alırsan, Apple DAC 360 TL şu an. İleride ses kartı alırım veya 3.5mm bana lazım olur demiyorsan direkt Type-C almak daha zahmetsiz olur.
- Makaleler
- 23
DSP + Baseus donusturucu daha iyi olur. Telefonda da kullanirsin hem.Hocam sizce DSP modeli+bu dönüştürücü mü yoksa 3.5mm modeli mi? Anakartım: ASUS Prime B650M-R
DSP + Baseus dönüştürücü daha iyi olur. Telefonda da kullanirsin hem.
Hocam bir de şu an QCY melobuds N70 kulaklığım da var. Sizce EW200'den mobilde kullanmak için N70'e geçince ses çok kötü gelir mi?
- Makaleler
- 23
Bende hem EW200 var hem de Nothing Ear (a) var. QCY N70 ile Ear (a) denk sayilir. Ses yuksekligi ve kalitesi konusunda EW200 cok daha ustun.Hocam bir de şu an QCY melobuds N70 kulaklığım da var. Sizce EW200'den mobilde kullanmak için N70'e geçince ses çok kötü gelir mi?