Pcman80

Üstün
Yer
Gerçekte var olmayan yer.
Merhaba hocalarım ben bugün bir PC'ye gireyim ETS oynayayım derken bir baktım Steam hesabı yok. Sonra e postayla şifre değişeyim dedim başı a olan e-posta t ile başlıyor, Steam desteğe yazdım. Sonuç ne olur? İlk kez başıma geldi böyle bir olay.

Steam'in desteğine hayranım. Hesabını geri alman için ellerinden geleni yaparlar.

3 sene önce hesabımı çaldırmıştım ve benden en son satın alım yaptığım kartın son 4 hanesini istemişlerdi. Kart elimde değildi ve istedikleri bilgiyi veremedim, yine de yardımcı oldular ve hesabımı 24 saat içinde geri aldım.

Merhaba hocalarım ben bugün bir PC'ye gireyim ETS oynayayım derken bir baktım Steam hesabı yok. Sonra e postayla şifre değişeyim dedim başı a olan e-posta t ile başlıyor, Steam desteğe yazdım. Sonuç ne olur? İlk kez başıma geldi böyle bir olay.
Steam destek hızlı %99 alırsınız geri hesabı.

Hocam size önerim kart numarası ve e-postanıza gelen adres bilgilerini kullanmanız. Yani oyun satın aldığınız zaman hani size adres girin diyor ya o bilgileri sağlayın steam 2dk içerisinde hesabı teslim ediyor.

1-2 yıla yakındır bir gift cart mevzusu vardı. Herkese $50 dolar veren bir oltalama linki veriyordu. Dalgınken tıklamıştım ve içinde çok bir özelligi olmayan ama nostaljik için yerinde oyunlar vardı. Daha 1 ay dolmadı hesabın e-postasını ve bir makbuz vererek 2 yıl sonra hesaba tek bilet desteği ile geri aldım. Sizi de pek zorlamazlar umarım.