Bana bir platformdan ulaşma şansınız var mı? Ekran açsanız çünkü direkt hesap bilgilerini girme kısmı olması lazım.
Hocam girme işini hallettim. Desteğe de ulaştım, ama hala cevap vermediler.

Bana bir platformdan ulaşma şansınız var mı? Ekran açsanız çünkü direkt hesap bilgilerini girme kısmı olması lazım.
Ulaşabilirseniz ulaşalım hocam.

Hocam girme işini hallettim. Desteğe de ulaştım, ama hala cevap vermediler.

Ulaşabilirseniz ulaşalım hocam.
Öyleyse telaş yapmayın. Belki de hafta içi olmadığı için sorun oldu. Eğer akşama kadar hesabınız size verilmezse Instagramdan ulaşın beraber bakalım. @gtaiv_meme

Pardon hocam eğer hesaba girdiyseniz direkt şifre değişin iki adımlı doğrulama ve Steam mobil uygulaması üzerinden ekstra doğrulama açın. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Öyleyse telaş yapmayın. Belki de hafta içi olmadığı için sorun oldu. Eğer akşama kadar hesabınız size verilmezse Instagramdan ulaşın beraber bakalım. @gtaiv_meme

Pardon hocam eğer hesaba girdiyseniz direkt şifre değişin iki adımlı doğrulama ve Steam mobil uygulaması üzerinden ekstra doğrulama açın. Geçmiş olsun.
Hocam yazdım bir tanesine, umarım sizsinizdir. :P

Steam baba hesabımı verdi, Konuyu kapatabilirsiniz hocam.

Son düzenleme:
Steam'in desteğine hayranım. Hesabını geri alman için ellerinden geleni yaparlar.

3 sene önce hesabımı çaldırmıştım ve benden en son satın alım yaptığım kartın son 4 hanesini istemişlerdi. Kart elimde değildi ve istedikleri bilgiyi veremedim, yine de yardımcı oldular ve hesabımı 24 saat içinde geri aldım.
Ben her istedikleri bilgiyi veriyorum, bir anda maile karşılık vermeyi kesiyorlar.