Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KadirGzltp

Uzman
Abi şöyle, arkadaşın PC'ye virüs bulasmış Discord'dan virüs bana link atıyor. Ben de bağlantıya tıkladım. Webden Steam'ı açtı, hesabımı girdim. 2 kere kod geldi Steam'den 2.si mail değişim için gelen kodmuş onu da girince hesabı direkt aldılar. Mail de hesatdan düştü. Nasıl alabilirim? Desteğe falan giriyorum hesabım çalındı diyorum adamlar mailini gir diyor ama mail yok artık ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir kere denedikten sonra altta hesap adıyla arama seçeneği çıkacak burada Steam'de görünen adınız değil de giriş yaparken kullandığınız ismi yazın ardından devam edin. Şu an endişelenip telaş yapmayın eğer Steam Guard varsa hesapta değiştiği için hesabı 1 haftalığına kilitliyor yani çalan kişi bir şey yapamayacak.

O maille yeni hesap açmanız mantıksız bir hareket olmuş neyse Steam Desteğe talepte bulunurken belirtirsiniz.
Şimdi yazından tam anlaşılamıyor hesapta kullandığın maile halen erişebiliyor musun?
Eğer öyleyse mail olarak onu yazacaksın ardından devam edeceksin. Eğer hesapla ilgili bilgilerini iyi bir şekilde yazarsan endişelenmene gerek yok belli bir süre içinde sana hesabı veriyorlar.

Maile hala erişebiliyorum kendi mailim ama hesap gittikden sonra o maille devam etmeye çalıştığımda hata veriyordu böyle bir mail kayıtlı değil diye. Bir de o mail ile yeni Steam hesabı açmaya çalıstım açtı yeni hesabı ama hesap 0.

Eski satın alımlara dair faturaların varsa onları yollayabilirsin.

Nereden yollayabilirim? Destekte çalındı dedikden sonra benden hesabımın maili isteniyor ama hesabın maili artık çalınan hesabımın maili olmadıgı için ilerleyemiyorum.

Bir kere denedikten sonra altta hesap adıyla arama seçeneği çıkacak burada Steam'de görünen adınız değil de giriş yaparken kullandığınız ismi yazın ardından devam edin. Şu an endişelenip telaş yapmayın eğer Steam Guard varsa hesapta değiştiği için hesabı 1 haftalığına kilitliyor yani çalan kişi bir şey yapamayacak.

O maille yeni hesap açmanız mantıksız bir hareket olmuş neyse Steam Desteğe talepte bulunurken belirtirsiniz.

Çözüm

O maille yeni hesap açmanız mantıksız bir hareket olmuş neyse Steam Desteğe talepte bulunurken belirtirsinim
Açtığım yeni hesaptaki maili başkayla değiştim. Dedigin gibi yazdım Steam desteğe sağ olasın bekleyeceğiz şimdi salya sümük agladım desteğe umarım verirler geri.

Endişelenmene gerek yok Steam bu çalıntı hesap konusunda epey yardımcı oluyor. Senin yediğin oltayı bir çoğu kişi en az 1 kere yemiştir. Ben ilk defa 2018'de yaşamıştım. Bir kere yaşadıktan sonra ne zaman bir yerlere girsem mutlaka URL'yi kontrol ederim. Umarım sende bundan sonra daha dikkatli olursun.