Yine anlamadım ama kanal güzelmiş, kafa açan sorular var. Teşekkürler. :D

Sayma ve olasılık bence en sor konu olabilir genel olarak. Diğer konularda belli formüller var veya bir şeyi görmen gerekiyor ve görüp formülü uygulayarak çözüyorsun. Sayma ve olasılıkta gerçekten kafa patlatman gerekiyor. Anlatması da çözmesi de zor.

Moz Akademinin soru çözüm videoları var. Sayma ve olasılık için de olması gerekti. Ara ara soru çözüm videosu atarsan mantığını kavrayabilirsin belki konunun.

YouTube'daki güzel soruları eritiyordum denemeleri analiz ettikten sonra. Paraksilen kimya, Eyüp b ve doktor biyolojide herhalde izlemediğim soru kalmamıştır.

Paraksilen, Dr. Biyoloji, VIP Fizik'teki bütün o shortsumsu soruları bitirdim. Eyüp B'nin soruyorum sorularını da kitapla bitirmiştim. MOZ Akademi'de ezber bozan sorular var onları çözüyorum da baydı. Yine çalışacak bir şey kalmadı çok sıkılıyorum. Başka kıyıda köşede kalmış bildiğiniz playlist var mı hocam?

Paraksilen, dr. Biyoloji, VIP Fizik'teki bütün o shortsumsu soruları bitirdim. Eyüp B'nin soruyorum sorularını da kitapla bitirmiştim. Moz Akademi'de ezber bozan sorular var onları çözüyorum da baydı. Yine çalışacak bir şey kalmadı çok sıkılıyorum. Başka kıyı da köşede kalmış bildiğiniz playlist var mı hocam?

Eyüp b mini denemeler var. Bayağı hem de. Hedef ilk bini kesin izle. Dr biyoloji MEB tekrarları ve 150 soruda tyt/ayt videosu var. Paraksilen kimyada YKS'den önce izle oynatma listesinde bir sorum varları izle tyt/ayt, var mısın iddaya serisi ve denemeleri izle. Fizikte izlemediysen Özcan aykının eski soru çözümleri var onları izle.

Sayma ve olasılık bence en sor konu olabilir genel olarak. Diğer konularda belli formüller var veya bir şeyi görmen gerekiyor ve görüp formülü uygulayarak çözüyorsun. Sayma ve olasılıkta gerçekten kafa patlatman gerekiyor. Anlatması da çözmesi de zor.

Moz Akademinin soru çözüm videoları var. Sayma ve olasılık için de olması gerekti. Ara ara soru çözüm videosu atarsan mantığını kavrayabilirsin belki konunun.
Dokunduğum yeri kurutuyorum ya adam üyelere özel yaptı bütün videoları.

Dokunduğum yeri kurutuyorum ya adam üyelere özel yaptı bütün videoları.
Sorma. Mayıs ayına saklıyordum, mahrum kaldık videolardan. Neyse Eyüp B hazretlerinden devam biz.

Gerçek sınavda iyi net gelirse hocaya hürmetlerimi sunacaktım, şimdi nefretimi sunacağım. 2 ay kala yapılacak iş değil.

1776963347668.webp