DeadlyMania7 74

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Sıfırdan kendime özel custom bir çalışma masası yapacağım. Ölçüler vb. hazır. AI kullanarak nasıl görüneceğini de ayarladım. Ama ana tahta olarak hangi türü kullanacağıma karar veremedim. Dayanıklı, ucuz ve uzun ömürlü olması lazım.

d1e1bf1e-a31c-4326-9cf7-a687fd824c97.webp

MDF veya sunta. MDF daha sağlam fakat daha pahalı suntaya kıyasla. İsteğinize özel ölçüde kesecek yer biraz zor bulursunuz, genelde hazır ölçülerde satıyorlar.

Ucuz bölümüne takıldım ben. Nisan ayında bende bir gaza geldim. Fiyatları sorduktan sonra dedim kalsın. 2100 TL masa aldım taş gibi. Şimdi 3000 TL olmuş ayrı mesele.

Eski masamın ahşabını kullanacaktım ayak yaptırayım dedim. 6000-7000 TL fiyat aldım bir kaç yerden. Fiyatları araştırdınız mı bilmiyorum fakat bütçeniz yok ise bu sevdadan benim gibi muhtemelen vazgeçeceksiniz. Çünkü fiyat performans olmuyor. Bunun yerine 2 adet yada L masa almanızı tavsiye ederim. Onun üzerinde değişiklik yapmanız daha ucuza gelecektir.

Diğer alternatif 1 büyük 1 küçük masa da olabilir.

2060 TL'e düşmüş.

Not: Çekmece işini sonradan kendisi yapabilir ama tavsiyem ofis çıkmaları kesonlar var. Onlardan 2 adet alıp koyabilir. Hatta merakı var ise çok ucuza alıp boyasını filan yeniler, istediği gibi olur.

Yani şu ana mesajda olan fotoğraftaki masa, araştırdığım için söylüyorum, demirleri o kalınlıkta ve sağlamlıkta 7-8K tutar. Ahşap konusunda bilgi sahibi değilim ama çekmeceler ile birlikte o da 7-8 den aşağıya olmayacaktır.