kaanbey 1

Uzman
Selamlar,

Sizce günlük ders programım nasıl? Hata yapıyor isem hatalarımı söyleyebilir misiniz? Ekim'in başında orijinal TYT Matematiği bitireceğim, ondan sonrası ne yapılmalı? Eylül'de TYT Fen'e başlayacağım.

Şimdiden teşekkürler.
  • TYT mat - konuyu orijinal TYT matta bitirme (örneğin, üslü sayılar bütün soruları analiz yapıp bitiriyorum).
  • KPSS tarih deneme + tekrar + 50 soru.
  • KPSS coğrafya 1 konu + 40 soru.

Kolay gelsin. Bence sıralaması derece isteyen bir bölüme hazırlanırken "KPSS"adı altında satılan deneme veya soru bankalarını çözmek mantıklı değil. Ne kadar konular aynı olsa da nabza verilen şerbet bir olmuyor maalesef.

Analiz yapıp bitirmen güzel. TYT'yi sıkı dokursan AYT geçince kayar gidersin. TYT fen için EA olan birisine göre erkencisin biraz bence Ekim'i bekleyebilir. Seni rakiplerinden ayıracak şey AYT matematik elinden geldiğince programı matematik üzerine kur.

Kolay gelsin. Bence sıralaması derece isteyen bir bölüme hazırlanırken "KPSS"adı altında satılan deneme veya soru bankalarını çözmek mantıklı değil. Ne kadar konular aynı olsa da nabza verilen şerbet bir olmuyor maalesef.

Analiz yapıp bitirmen güzel. TYT'yi sıkı dokursan AYT geçince kayar gidersin. TYT fen için EA olan birisine göre erkencisin biraz bence Ekim'i bekleyebilir. Seni rakiplerinden ayıracak şey AYT matematik elinden geldiğince programı matematik üzerine kur.
Normalde sayısal öğrencisiyim ama ben sayısalda düşük yaptım. Sayısalda TYT fenini biliyorum, sadece tam oturtup 15-16 netlere çıkarmak amacım. KPSS konusunda haklısınız, Ocak ayında AYT bazlı tarih coğrafya çalışacağım ama bence temel olur diye düşündüm, hafif de olsa.

Normalde sayısal öğrencisiyim ama ben sayısalda düşük yaptım. Sayısalda TYT fenini biliyorum, sadece tam oturtup 15-16 netlere çıkarmak amacım. KPSS konusunda haklısınız, ocak ayında AYT bazlı tarih coğrafya çalışacağım ama bence temel olur diye düşündüm, hafif de olsa.

Kendim gördüğümü konuşacağım. Bende sayısalım ve TYT coğrafya ile ortaöğretim KPSS çok farklı gözümde sebebi ise ablamdna gördüğüm kadarıyla dağları falan ezberliyorlar veya tarihte garip detaylar tütün fabrikası gibi şeyleri ezberliyorlar.
Bunların hiçbiri TYT de bulunan detaylar değil.

Bilgi kirliliği yapmayın kendinize tabii benim gözlemdiğimden durum farklıysa size kalmış.

TYT feni denemeyle canlı tutmak daha mantıklı bence. Çözülen denemenin analizini yapsan ve o konuya çalışsan sene sonu 18 19 net bile yaparsın.

Kendim gördüğümü konuşacağım. Bende sayısalım ve TYT coğrafya ile ortaöğretim KPSS çok farklı gözümde sebebi ise ablamdna gördüğüm kadarıyla dağları falan ezberliyorlar veya tarihte garip detaylar tütün fabrikası gibi şeyleri ezberliyorlar.
Bunların hiçbiri TYT de bulunan detaylar değil.

Bilgi kirliliği yapmayın kendinize tabii benim gözlemdiğimden durum farklıysa size kalmış.

TYT feni denemeyle canlı tutmak daha mantıklı bence. Çözülen denemenin analizini yapsan ve o konuya çalışsan sene sonu 18 19 net bile yaparsın.
Ayt için çalışıyorum, daha doğrusu.