Bütçe
8000

Adelayn 5

Uzman
Merhaba öncellikle şu an eski bir oyuncu koltuğu kullanıyorum. 180cm boy ve 80 kg ağırlığım var. En çok bel boşluğu olmasından rahatsızım ve garip gelir mi bilmiyorum ama otururken omuzlarım aşırı derecede ağrıyor.

1746101743480.webp

1746101768152.webp

İki koltuk arasında kaldım. Ben dirseklerimi sürekli kolçağa dayarım. Bu yüzden IKEA markus modeli hem pahalı hem kol açısından ergonomik gelmedi. Ayrıca terletme gibi sorunum da yok en dandik koltukta bile olmadı. İki adet koltuk buldum fiyatları bütçem karşılıyor sizce bunlardan hangisi tercih edilebilir ya da öneriniz var mı?(Lütfen sadece model yazıp geçmeyin sebep belirtirseniz daha iyi olur ve ayrıca lütfen kullandığınız ürünün holiganlığını yapmayın okuduğunuz için teşekkürler.)

Attığın XDrive koltuk var ve önermem. Kumaşı kir tutuyor, elektriklenmesi de uzun süre geçmiyor. Ayrıca sol kısmında yırtmış olmasa da küçük bir çıkıntı oluştu. Garantiye de göndermeye üşendim açıkcası, elimle yoklamazsam pek hissetmiyorum. Ama çok çabuk bu sorun yaşandı. Ben 6000 ₺ almışım. Neyse ofis koltuğu konusunda bir şey diyemem, kolçaklar ise bence o kadar rahat değil. Gerçi benim masa biraz buna engel oluyor olabilir.

Bel ve kafa desteği de açıkcası iyi değil. Kendi sattıkları diğer koltuklarda daha iyileri var gibi duruyor. Alırım diye düşünüyordum erteledim. Belki bakımı vb. yaparken alacağım yağla birlikte diğer bel desteklerini alabilirim. Bu bir tık otobüs koltuklarına benziyor kumaşı. Poponu koyduğun yer de bence biraz küçük. Ben öyle çok kilolu biri değilim, hafif bir göbek var. Ama genel olarak omuz ve kalça yapım geniş herhalde. Kalça konusunda net bir şey diyemem. Hem yaslandığın yerin hem de oturduğun yerin kenarlarında şu gri yerler çok alanı daraltıyor. Bu tarz bir kıvrım olmayan koltuk tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

İki ürünün de koçağı aynı olur gibi duruyor. Hidra'da kolçaklar görsel belirttiğim yere de takılıyor. Yani rahatça dönmüyorlar.

2025-05-01_15-29.webp

2025-05-01_15-26.webp

Kumaşı delmese de çıkıntının olduğu yer şurası. Vidamsı bir şey var bir de galiba plastiğimsi, ya kanalından dışarı çıkmış ya da kırılmış. Buna kenardaki gri kıvrımın darlığı da neden olmuş olabilir. Yani bağdaş kurup oturmalık bir koltuk değil, o konforu sağlamıyor.

2025-05-01_15-31.webp

Son düzenleme:
Attığın XDrive koltuk var ve önermem. Kumaşı kir tutuyor, elektriklenmesi de uzun süre geçmiyor. Ayrıca sol kısmında yırtmış olmasa da küçük bir çıkıntı oluştu. Garantiye de göndermeye üşendim açıkcası, elimle yoklamazsam pek hissetmiyorum. Ama çok çabuk bu sorun yaşandı. Ben 6000 ₺ almışım. Neyse ofis koltuğu konusunda bir şey diyemem, kolçaklar ise bence o kadar rahat değil. Gerçi benim masa biraz buna engel oluyor olabilir.

Bel ve kafa desteği de açıkcası iyi değil. Kendi sattıkları diğer koltuklarda daha iyileri var gibi duruyor. Alırım diye düşünüyordum erteledim. Belki bakımı vb. yaparken alacağım yağla birlikte diğer bel desteklerini alabilirim. Bu bir tık otobüs koltuklarına benziyor kumaşı. Poponu koyduğun yer de bence biraz küçük. Ben öyle çok kilolu biri değilim, hafif bir göbek var. Ama genel olarak omuz ve kalça yapım geniş herhalde. Kalça konusunda net bir şey diyemem. Hem yaslandığın yerin hem de oturduğun yerin kenarlarında şu gri yerler çok alanı daraltıyor. Bu tarz bir kıvrım olmayan koltuk tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

İki ürünün de koçağı aynı olur gibi duruyor. Hidra'da kolçaklar görsel belirttiğim yere de takılıyor. Yani rahatça dönmüyorlar.

Eki Görüntüle 144999

Eki Görüntüle 144998

Kumaşı delmese de çıkıntının olduğu yer şurası. Vidamsı bir şey var bir de galiba plastiğimsi, ya kanalından dışarı çıkmış ya da kırılmış.

Eki Görüntüle 145000
Anladım fiyatı şuan uygun diye gözüme anka çarptı ama kolçaklar aynı evet .Kolçakta ikea markus modelinde sivri ince kolçaklar daha kötü olur diye düşündüm bu kolçaklar geniş gözüküyor ve yedek parçası bulunabilir.

Anladım fiyatı şuan uygun diye gözüme anka çarptı ama kolçaklar aynı evet .Kolçakta ikea markus modelinde sivri ince kolçaklar daha kötü olur diye düşündüm bu kolçaklar geniş gözüküyor ve yedek parçası bulunabilir.
Bu modelde en büyük sorun şu gri kıvrımlar bence, yastıkları da belirttiğim gibi yeterli değil. Belki kendi sitesinden ek yastık alınabilir veya direkt sitesinden yükseltme ile alınabilir. Kıvrımlar konforu çok öldürüyor, bayağı sertler ve böyle zamanla genişleyecek, oturunca rahatlayacak bir iç malzemesi yok. Ben 1.73 boyum var kiloyu tam bilmiyorum, ama omuzlarım geniştir. Tam yaslanınca istemsizce o gri yerlere değiyorum, konforu bayağı düşürüyor.

Daha geniş olanlarının fiyatı artıyor.

Bir inceleyin derim. Hawk Fab V4 kullanan bir arkadaşım bunu aldı ve daha iyi olduğunu söyledi bende 1 tane sipariş geçtim. Bugün yarın kargoya verilecek. Bence bir koltuğa o kadar para verilmemeli. Müşteri hizmetleri de şahane istediğinize göre de koltuğunu şekillendirebiliyor ben bütün logo ve yazıları ücretsiz bir şekilde kaldırttım. Trendyol üzerinde satışı mevcut yorumları da inceleyebilirsiniz.

Bir inceleyin derim. Hawk Fab V4 kullanan bir arkadaşım bunu aldı ve daha iyi olduğunu söyledi bende 1 tane sipariş geçtim. Bugün yarın kargoya verilecek. Bence bir koltuğa o kadar para verilmemeli. Müşteri hizmetleri de şahane istediğinize göre de koltuğunu şekillendirebiliyor ben bütün logo ve yazıları ücretsiz bir şekilde kaldırttım. Trendyol üzerinde satışı mevcut yorumları da inceleyebilirsiniz.

Hawk ürününe çok benziyor ama yeterince bilgi yok omuzlarım genetik olarak geniş ve kenarlarda ki keskin kıvrımlarla rahatsız eder gibi düşündüm. Birde bunun fiyatı diğerleri ile yakın zaten.

Hawk ürününe çok benziyor ama yeterince bilgi yok omuzlarım genetik olarak geniş ve kenarlarda ki keskin kıvrımlarla rahatsız eder gibi düşündüm. Bir de bunun fiyatı diğerleri ile yakın zaten.

Pardon attığınız ürünleri 10 11 k civarında sandım bir an ondan öyle söyledim :D. Bu koltuğun incelemesini bende çok bulamadım. Omuz kısımları için bunların Pro ve Maximus modelleri var onları da inceleyebilirsiniz. Kendimde pazaryerlerinde satıcıyım. Marka bilinirliğim yok ancak kaliteli ürünlerin satışını yapıyorum. Markanın para etmediği yerde kalitenin para ettiğini düşünüyorum. xDrive hawk Exvega zio gibi bilindik markaların artık kalitelerinden daha çok marka satışları var diye düşünüyorum.

Hocam eğer terlemem derseniz deri koltuklar daha sorunsuz daha uzun vadeli, yırtacak bir kediniz vs de yoksa tabii, kumaşların hep köşesi açılıyor kir tutuyor vs derdi bitmiyor, kaliteli bir komple deri koltuk işinize gelir, çok sıcakta kalıp terlemem derseniz, şahsen kumaş oyuncu koltuğu kullanıyorum ve bir dahakini deri alacağım, kaliteli bir marka olmalı, hawk ve benzeri, ofis koltukları bir tık daha rahat olabilir ama onların da fileli olanları çok tehlikeli, yırtılabiliyor aşırı sağlam değil.

Hocam eğer terlemem derseniz deri koltuklar daha sorunsuz daha uzun vadeli, yırtacak bir kediniz vs de yoksa tabii, kumaşların hep köşesi açılıyor kir tutuyor vs derdi bitmiyor, kaliteli bir komple deri koltuk işinize gelir, çok sıcakta kalıp terlemem derseniz, şahsen kumaş oyuncu koltuğu kullanıyorum ve bir dahakini deri alacağım, kaliteli bir marka olmalı, hawk ve benzeri, ofis koltukları bir tık daha rahat olabilir ama onların da fileli olanları çok tehlikeli, yırtılabiliyor aşırı sağlam değil.

Anladım ama suni deri koltuklarında zamanla parçalanma hikayesi ve normal deri de piyasada bayağı pahalıdır. Bu attığım fileli koltukta çok inceleme yapılmış ama forumlarda kullanıcı yorumları yok. Oyuncu koltuklarında da yüksek para harcamazsam eğer sadece güzel görünümlü ergonomik olmayan koltuk alacakmışım hissi var. Ofis sandalyesinin genelde amacı ergonomik olmak olduğu için daha sıcak kaldım.