Bütçe
8000
Bunada bakabilirsiniz. https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-fab-ofis-sandalyesi
Anladım ama suni deri koltuklarında zamanla parçalanma hikayesi ve normal deri de piyasada bayağı pahalıdır. Bu attığım fileli koltukta çok inceleme yapılmış ama forumlarda kullanıcı yorumları yok. Oyuncu koltuklarında da yüksek para harcamazsam eğer sadece güzel görünümlü ergonomik olmayan koltuk alacakmışım hissi var. Ofis sandalyesinin genelde amacı ergonomik olmak olduğu için daha sıcak kaldım.

Hocam açıkçası ben alırken rahat bir koltuk olacağını düşünüyordum, şimdi şöyle söyleyeyim koltuktan koltuğa değişir ama Ultra rahat olmuyorlar yani 8000 TL verdik çok rahattır bu, gibi olmuyor, havası ve görseli var daha çok :) güzel bir ofis koltuğu muhtemelen daha rahat olacaktır ya, kumaş koltuklar dediğim gibi hem kirleniyor hem dikişleri açılabiliyor ama bir tık daha uzun ömürlü deriye göre Total'de ama şahsen 2 3 yılda mahvolmayacaksa bir deri koltuk almayı tercih ederim kaliteli bir suni deri, benim çok hoşuma gidiyordu aldım ama rahatım daha önemli diyorsanız güzel bir ofis koltuğu da alabilirsiniz yine, hisleriniz genel anlamda doğru gibi 😅
Ama ben olsam deri ve kaliteli, rahat olduğuna da emin olduğum güzel bir oyuncu koltuğu alırdım birdahaki sefere.

Bu daha iyi ama kafa kısmı kırılması yaşayan çok olmuş bir de xDrive Tarsus daha çok özellik veriyor ayarlanabilir baş kısmı hariç.

Ahhhh daha önce seduna heaven fab koltuğum vardı uzun yıllar kullandım. Artık koltuktan sıkıldığım için yeğenime verdim. Şimdi yavaş yavaş kıymetini anladım :D. Sedunanın kalitesini bildiğim için önerdim. Tarsus'u açıkçası tipi ve kolçağı (direk sert plastik) gereği çok sevemedim. Özellik olarak daha iyi olabilir doğrudur.

2 gün önce IKEA markus aldım ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım rahat bir koltuk kaliteli ve sağlamda açıkçası.
benim için kolçaklar ayarlanabilir ve geniş olması lazım bir durum çünkü masanla uyumlu olması lazım yoksa markus daha ergonomiktir ancak pahalı ayrıca kolçaklar ince büyük ihtimal sağlam olsun diye birkaç özellikten mahrum bırakılmış gibi duruyor.

Benim için kolçaklar ayarlanabilir ve geniş olması lazım bir durum çünkü masanla uyumlu olması lazım yoksa markus daha ergonomiktir ancak pahalı ayrıca kolçaklar ince büyük ihtimal sağlam olsun diye birkaç özellikten mahrum bırakılmış gibi duruyor.

Evet kolçaklar sabit ve üstlerindeki doku çok hoş rahat değil.
Bende Hawk future Pro serisi, Exvega pandora, markus arasında kalmıştım markusu seçtim fiyat olarak da benim için çok ucuz ve uygundu.