Attığın XDrive koltuk var ve önermem. Kumaşı kir tutuyor, elektriklenmesi de uzun süre geçmiyor. Ayrıca sol kısmında yırtmış olmasa da küçük bir çıkıntı oluştu. Garantiye de göndermeye üşendim açıkcası, elimle yoklamazsam pek hissetmiyorum. Ama çok çabuk bu sorun yaşandı. Ben 6000 ₺ almışım. Neyse ofis koltuğu konusunda bir şey diyemem, kolçaklar ise bence o kadar rahat değil. Gerçi benim masa biraz buna engel oluyor olabilir.
Bel ve kafa desteği de açıkcası iyi değil. Kendi sattıkları diğer koltuklarda daha iyileri var gibi duruyor. Alırım diye düşünüyordum erteledim. Belki bakımı vb. yaparken alacağım yağla birlikte diğer bel desteklerini alabilirim. Bu bir tık otobüs koltuklarına benziyor kumaşı. Poponu koyduğun yer de bence biraz küçük. Ben öyle çok kilolu biri değilim, hafif bir göbek var. Ama genel olarak omuz ve kalça yapım geniş herhalde. Kalça konusunda net bir şey diyemem. Hem yaslandığın yerin hem de oturduğun yerin kenarlarında şu gri yerler çok alanı daraltıyor. Bu tarz bir kıvrım olmayan koltuk tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
İki ürünün de koçağı aynı olur gibi duruyor. Hidra'da kolçaklar görsel belirttiğim yere de takılıyor. Yani rahatça dönmüyorlar.
Eki Görüntüle 144999
Eki Görüntüle 144998
Kumaşı delmese de çıkıntının olduğu yer şurası. Vidamsı bir şey var bir de galiba plastiğimsi, ya kanalından dışarı çıkmış ya da kırılmış.
Eki Görüntüle 145000