Çalışmak için İstanbul Avrupa Yakası'nda bilgisayar montajı yapan yer önerisi

Selamünaleyküm arkadaşlar.

23 yaşındayım, üniversite mezunuyum. Yaklaşık 1 yıldır düzenli bir işte çalışmıyorum ve artık hem para kazanmam hem de bir işe girip düzen kurmam gerekiyor.

Bilgisayarlara ve donanıma ilgim var. Parça takma, sistem toplama, bilgisayar montajı gibi işlerde çalışmak istiyorum. Özellikle İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR tarzı sistem toplayan firmalarda ya da bilgisayarcılarda montaj bölümünde çalışabileceğim bir yer arıyorum.

İstanbul Avrupa Yakası'ndayım. Bu tarz bir yerde çalışan, çevresinde eleman arayan bir bilgisayarcı olan veya işe girmem konusunda yardımcı olabilecek ya da tanıdık yönlendirebilecek biri varsa çok sevinirim.

Profesyonel olarak daha önce bilgisayar montaj işinde çalıştım ama şu anda orası da kapandı. Bilgisayar donanımına yabancı değilim ve bu işi gerçekten devam ettirmek istiyorum. Yaklaşık 10 yaşımdan beri bilgisayar parçalarıyla iç içeyim.

Varsa bildiğiniz yerleri veya iletişime geçebileceğim firmaları yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

İstediğin yer olmaz ise Vatan Bilgisayarda PC teknikeri olabilirsin. PC toplama vs macun yenileme, takma çıkarma vs yapıyorsun

Bilmiyorum hocam mail deneyin değilse şubeye gidip şansınızı denersiniz.

Diğer mağazaları deneyebilirsiniz aslında. Teknosa, İtopya, MediaMarkt vb.

Onlara da başvurdum da geri dönüş yapan bile olmuyor herhalde benim okuduğum ve mezun olduğum bölüm PC ile alakası bile olmadığından işe almıyorlar ama benim PC bilgim aşırı yüksek ama işte kendimi inandıramıyorum bölümümden kaynaklı

Ön mülakat gibi senin işten anlayıp anlamadığını ölçmek için mini bir test yapmaları lazım ama garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…