Çalışmanın zorluğunu anladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 778
Henüz hiç çalışmamıştım. Hep evde yatmıştım. (Hatta odamdan çıkmıyorum diye konu bile açmıştım bilen bilir.) Bugün, baba zoruyla işe gittim bayağı bir yardım edip çalıştım. Günün sonunda ise çalışmanın ne kadar zor olduğunu anladım.

Ben de bir tecrübe olsun maksadıyla üniversiteye gitmeden önce, Burger King'de iki ay hamburger yapmayı düşünüyorum.

İnsan alışıyor 1. aydan sonra merak etmeyin.

12 saat çalıştım bir süre, cidden yorucu çalışmak. Ama ücretini alınca da ayrı keyif veriyor.

12 saat çalıştım bir süre, cidden yorucu çalışmak. Ama ücretini alınca da ayrı keyif veriyor.

O kadar ıkındıktan sonra harcayıp hiçbir şeye yetmeyince içime hayal kırıklığı oturdu.

Ücreti almak keyif verici ama asgari ücrette alacaksam gider köyde yaşarım daha iyi.

İnsan dırdırı çekmek yerine b*k kokusu çekmek kat kat daha iyi cidden.

Ben de bir tecrübe olsun maksadıyla üniversiteye gitmeden önce, Burger King'de iki ay hamburger yapmayı düşünüyorum.
Hocam Burger King ile çalışıp nasıl bir tecrübe edineceksiniz? İnşaat falan olsa anlarım.

Evde boş boş oturmaktan iyidir iyi yapmışsın tecrübe iyidir.

Hizmet sektörü ayrı çile, çalışırken içimden çok sövüyordum.

Çalışmanın en zor kısmı insanlarla uğraşmak veya günde 12 saat çalışmaktan ziyade, ertesi gün 7'de kalkacak olmak.

Hani sınavdan çıkarsın ve biraz dinlenirsin, ya da cuma günü okula giderken olsun yarın tatil dersin ya.

Çalışma hayatında o yok işte.
Her gün bir sınav ve bu insanı çok yıpratıyor.

Düzenli bir işin olduğunda bunu daha iyi anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…