Çalışmanın zorluğunu anladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverback Gorilla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 778
Hocam Burger King ile çalışıp nasıl bir tecrübe edineceksiniz? İnşaat falan olsa anlarım.
Asıl kürek sallamak ve çimento dökmek ne gibi bir tecrübe getirecek bel ağrısı haricinde.

Herkesin hizmet sektöründe 1-2 ay çalışması gerektiğini düşünenlerdenim.

Hiç bir şey olamayacağını bildiğin halde hala okulda boş boş oturmak.

Asıl kürek sallamak ve çimento dökmek ne gibi bir tecrübe getirecek bel ağrısı haricinde.

Öğünlerde sarı kola yiyip açlığı, ustanın çalış diye azarlamasıyla hayatın kaç bucak olduğu anlaşılır. Sıva, boya vs. tecrübesi kazanırsınız, bir gün kendi evinizi kendiniz de boyayabilirsiniz bu tecrübeyle. Belim ağrıyor diye mola yapamaz, acıya göğüs germek durumunda kalırsınız, inşaatta dolu dolu tecrübeler edinirsiniz.

İki sektöründe kendine göre zorluğu var kısacası.

Böyle diyince inşatta işe giresim geldi ama para ihtiyacı yokken 12 saat kürekle toprak atmak ve boya yapmak vücudu agritmak güneşten yanmak vs sadece dolu dolu tecrübe edinmek için pekte hoş bir teklif gibi gelmiyor insana

Aylarca, yıllarca bulaşıkçılık yaptım saatlerce hatta günlerce 0 uykulu halde çalıştım ama 1 gün okula gitmek kadar zor gelmedi.

@3268 Yapılacak iş, çekilecek çile değil bence de. Hizmet sektöründe de değişik tipler olabiliyor, belki boya öğrenmezsin ama yine de farklı tecrübeler kazanırsın.
Bana kalırsa tecrübe kazanmak için bunlara ihtiyaç da yok, ne kadar verimli olacağı değişir ama; ''deneyimlemeden tecrübe etmek'' vardır ya hani, görmek/okumak da yeterli.

İnşaat sektörü sadece kürek sallamaktan ibaret değil hocam, tecrübe etmediğiniz belli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…