dr.dre

Deneyimli
Tüm ÖSYM sınavlarında bu arkadaşlar var. 10 takipçili hesapta bile bunu yapıyor. Çalışıyorsan adam gibi çalış. Kız gitmiş duvara ezberlediği tarih bilgilerini yazmış sonra Instagram'a atmış onu. Muhtemelen PC'nin yeni metin belgesine not alan bir arkadaş ondan daha yüksek puan alacak. Aşırı gıcık kapıyorum bu tiplerden. Buna ayıracağın vakti git eksik olduğun konulara ayır. Koskoca adam arkaya Semincek şarkısı koyup çalıştığı dersin Story'sini atıyor. Ne tarz bir kafa yapınız var hiç anlamıyorum. Ders mi çalışıyorsun sosyal medyaya içerik mi çıkarıyorsun belli değil.

Tüm ÖSYM sınavlarında bu arkadaşlar var. 10 takipçili hesapta bile bunu yapıyor. Çalışıyorsan adam gibi çalış. Kız gitmiş duvara ezberlediği tarih bilgilerini yazmış sonra Instagram'a atmış onu. Muhtemelen PC'nin yeni metin belgesine not alan bir arkadaş ondan daha yüksek puan alacak. Aşırı gıcık kapıyorum bu tiplerden. Buna ayıracağın vakti git eksik olduğun konulara ayır. Koskoca adam arkaya semincek şarkısı koyup çalıştığı dersin Story'sini atıyor. Ne tarz bir kafa yapınız var hiç anlamıyorum. Ders mi çalışıyorsun sosyal medyaya içerik mi çıkarıyorsun belli değil.

LGS dönemindeyken denemelerini her dersi farklı renk kalem ile doğru yanlışını kontro leden kıza karşı sadece kurşun kalemle fark atmıştım. Bu tür tipler hep böyle oluyor. Bir yerden sonra takmamaya alışıyorsunuz ( takmayınca çok güzel kuduruyolar :D)

İnsanlar kendileri veya ilgisini çekenler için dikkat dağıtmak veya influencer olmaya çalışabilir. Şahsen rahatsız olmuyorum bu durumdan. İlgilenmiyorum tuşuna basıp geçiyorum. Beni daha çok hiçbir konuda profesyonelliği ve bilgi birikimi olmadığı halde her şeyi hakkında yorum yapan yayıncıların kliplerinin çıkması rahatsız ediyor.

Akvaryuma bir tane BİM kahvesi, yarım kilo buzlu su koyup zıt anlam çalışanlardan mı bahsediyoruz? :D

Reynmen'in yeni çıkan şarkısını arkaya koyup yapamadığı soruları yeterince düşmanım var benim sen bana sırdaş ol diye göndermeler yapıyorlar bir de ağlayacağım hahahahahha. Şarkı ayrı kötü bunların kafa yapısı ayrı utanç verici.