Makaleler
5
Call-of-Duty-Black-Ops-6-Kuresel-Lansman-Oyun-Fragmanini.jpg

Call of Duty: Black Ops 6’nın küresel çıkış fragmanı yayınlandı ve oyunun çıkışına 17 gün kaldı. Genellikle oyunların çıkış fragmanları tam sürümden birkaç gün önce yayınlansa da bu sefer çıkış tarihinden çok önce paylaşıldı. Ayrıca Activision, bu yıl Call of Duty: Black Ops 6 için erken erişim dönemine girmeme kararı aldı. Geçen yıl Modern Warfare…

Devamını Oku: Call of Duty: Black Ops 6’nın Çıkış Fragmanı Yayınlandı
Kaynak: Techolay

Oyunu omnimovement olarak pazarlamaya çalışıyorlar. MW3'ten daha iyi olacağı kesin.
Ben de MW3'ten iyi olacağını düşünüyorum. MW3 bana göre kanser bir oyundu. Multiplayer'ı neyse de, hikâye modu neydi ya öyle? Bir daha olmasın. Black Ops 6 ile telafi ederlerse ne alâ.

Ben de MW3'ten iyi olacağını düşünüyorum. MW3 bana göre kanser bir oyundu. Multiplayer'ı neyse de, hikâye modu neydi ya öyle? Bir daha olmasın. Black Ops 6 ile telafi ederlerse ne alâ.

Hikaye kısmını BO6 düzeltir umarım. Oyun çıktıktan 2 hafta sonra wz ye entegre edilecek sanırsam.

2007 yılında çıkan COD 4 Modern Warfare başarılıydı. Bence tekrar aynı ruha dönmeliler, ya da daha iyisini yapmalılar. Çoklu oyuncu kısmı hiç olmasa da olur.

2007 yılında çıkan CoD 4 Modern Warfare başarılıydı. Bence tekrar aynı ruha dönmeliler, ya da daha iyisini yapmalılar. Çoklu oyuncu kısmı hiç olmasa da olur.

Kısmen doğru diyorsunuz ama bu oyunu oynayanların çoğunluğu MP için alıyorlar. Kitlesi zaten MP omnimoventı pazarlıyorlar önemsedikleri MP ve wz artık.