Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Oyundaki görevler için bile yapay zeka kullanıyor firma... Geçen hikaye moduna falan bakmıştım. Ne kadar rezil olduğunu görmüştüm. Zaten multiplayer için falan da toplasan 2 özellik eklemişler. Gerçekten inanılmaz ya. Hala şu oyunu savunan ve zevk alıyorum diyenler olması daha da komik.

Sanki tim hikaye modu 12 15 yaş arası çocuklar için yapılmış gibi gerçekten. Diyaloglar falan. Hiç emek verilmemiş.

IMG-20251115-WA0000.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de "bize göre" absürt bir fiyat etiketi var cidden.

Bize göre değil, herkese göre. Ya Allah aşkına birkaç ayda aynı assetler ile oyun yapıp önünüze sunuyor adamlar. Halen beğeniyor insanlar. Dün konu gördüm almış buradan birisi. Allah aşkına neyini beğeniyorsunuz :D?

Bir de "bize göre" absürt bir fiyat etiketi var cidden.

MP modu için wall jump falan eklenmiş, Allah Allah. Tüm oyun değişti şu an 80 90 dolardan çıkmalı.

Black Ops zaten çocuk oyunu Battlefield tırnağı bile olamaz. Saçma sapan etkinlikler falan zaten ben de beğenmedim. Onun yerine Battlefield 6 oynayın daha iyi.

Bize göre değil, herkese göre. Ya Allah aşkına birkaç ayda aynı assetler ile oyun yapıp önünüze sunuyor adamlar. Halen beğeniyor insanlar. Dün konu gördüm almış buradan birisi. Allah aşkına neyini beğeniyorsunuz :D?

MP modu için wall jump falan eklenmiş, Allah Allah. Tüm oyun değişti şu an 80 90 dolardan çıkmalı.

Bize göre derken bize göre pahalı demek istemiştim hocam. Bir ABD'li için bu fiyat bayağı uygundur yani.

Black Ops zaten çocuk oyunu Battlefield tırnağı bile olamaz. Saçma sapan etkinlikler falan zaten ben de beğenmedim. Onun yerine Battlefield 6 oynayın daha iyi.

Bunu konuştum BO7 sevenler ile başka bir konu de, BF 6 çok yavaş ve vuruş hissi yok diye bo 7 daha iyiymiş vs vs. gerçekten komedi gibi bir durum. Önüne gelen hit markerı vuruş hissi sanıyor insanlar.

Co-Op Campaign gördüğüm gibi ben de demediğimi bırakmadım. Ya komple bırakmalılar ya da üç yılda bir çıkarmalılar. Özgünlük zaten dipteydi daha da beter olmuş. İkinci Dünya Savaşı'na geri dönseler daha çok tutar.